Close sidebar
Close sidebar

Crimă fără precedent: Un bărbat și-a ucis mama, apoi a mâncat părți din cadavrul ei

O crimă șocantă a avut loc în Spania. Un tânăr, în vârstă de 28 de ani, și-a omorât mama și i-a mâncat cadavrul. Autoritățile sunt șocate de fapta bărbatului.

Georgiana Balaban,

Crimă șocantă în Spania. [Sursa foto: spynews]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Alberto Sánchez Gómez a intrat la pușcărie după ce și-a ucis mama. María Soledad Gómez, în vârstă de 60 de ani, a fost omorâtă de bărbat după ce s-au certat.

Citeste si: O mamă și-ar fi omorât fiica de 4 ani, după ce a obligat-o să stea timp de 3 zile în picioare într-o spălătorie

Spaniolul a primit sentința în urmă cu doi ani. El a ucis-o pe mama lui, într-un moment de furie, după ce s-au certat. Când a omorât-o, Alberto avea 26 de ani. El a ștrangulat-o și apoi i-a tranșat corpul. Părțile corpului le-a pus în mai multe recipiente de plastic. Timp de două săptămâni, el și câinele său au mâncat pârți din cadavrul mamei.

La doi ani după crima șocantă, individul a afirmat că a comis crima într-un episod psihotic și nu își amintește să fi tăiat corpul femeii sau să fi mâncat din el.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Crimă teribilă: doi copii și un bătrân au fost uciși pe loc

Alberto Sánchez Gómez suferea de o tulburare de personalitate și era consumator de droguri. Judecătorii nu au luat în calcul acest lucru, așa că spaniolul a primit 15 ani de închisoare.

Spaniolul care și-a ucis mama. [Sursa foto: PixaBay]

Cum s-a aflat de crima făcută de tânărul criminal

Bărbatul era violent adesea cu mama sa. Acest lucru era știut atât de vecini, cât și de polițiști. O vecină s-a îngrijorat că nu a mai văzut-o pe femeie, așa că a mers să vadă ce se întâmplă. Vecina a rămas complet șocată. Ea a alertat imediat autoritățile.

Citeste si: Un bărbat și-a omorât tatăl și l-a îngropat în curtea casei. Scene șocante în Bacău

În prezent, bărbatul se află în arest pentru crima comisă. El este obilgat să plătească daune materiale fratelui său în valoare de 60.000 de euro.

Citeste si: Cine este tanara de 23 de ani care a fost înjunghiată mortal în Capitală! Scena s-a produs sub ochii fetiței sale de doar 4 ani

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI