Close sidebar
Close sidebar

Si-au fortat fiica de 14 ani sa se marite cu un barbat cu 20 de ani mai in varsta. Un lantisor de aur, atat a valorat fata lor

Doi parinti si-au fortat fiica de 14 ani sa se casatoreasca cu un barbat cu 20 de ani mai mare decat ea care le-a oferit un lantisor de aur in schimbul fetei.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Casatoria a fost oficiata intr-o moschee din Melbourne, Australia, saptamana trecuta, iar momentul a fost filmat.

Incidentul a intrat in atentia politistilor australieni, care il ancheteaza pe imamul care a acceptat sa oficieze slujba.
Imamul o intreaba pe copila daca il ia de sot pe barbatul pe care l-a cunoscut cu cateva zile in urma "sa traiasca impreuna conform traditiei islamice".

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O descoperire arheologică i-a șocat pe cercetători, în Germania: „Răzbunătorul” îngropat cu pietre mari pe piept ca să nu învie- antena3.ro

In inregistrare se aude clar cum fata spune "Da", iar imamul ii spune ca "Acum, ca sotie, esti obligata sa te supui sotului".

In ultimii 2 ani, serviciile sociale australiene au fost sesizate ca 57 de copii au fost fortati sa se casatoreasca.
"Este tulburator sa te gandesti ca fete care nici nu au ajuns la varsta pubertatii sunt considerate pregatite pentru casatorie, iar oamenii chiar le aranjeaza acestora casatoriile", a declarat ministrul Familiei si Protectiei Sociale, scrie Daily Mail. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI