Cântăreața care s-a căsătorit cu fantoma unui soldat victorian a anunțat zilele trecute că divorțează. Ce probleme au apărut în căsnicia ei?

Brocarde, în vârstă de 40 de ani, din Oxfordshire, afirmă că a întâlnit spiritul lui Edwardo într-o noapte furtunoasă din anul 2021, când el a dat buzna în dormitorul ei, declarându-i imediat iubire veștnică. Se presupune că au devenit apoi inseparabili, fantoma trimițându-i costant chiar mesaje criptice.

Nu a durat mult până când au început să apară probleme în relația lor, conform metro.co.uk

 Brocarde (40 de ani)

Brocarde (40 de ani)

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: O nuntă de câini a stârnit polemică în Indonezia. ”Regretăm foarte mult şi dorim să ne cerem scuze tuturor celor care iubesc cultura tradiţională javaneză şi tuturor indonezienilor”

”El urăște căldura”

Femeia spune că prima lor ceartă a fost legată de data nunții lor. „Îmi doream o nuntă de vară, dar el urăște căldura. Mi-ar plăcea să-l fac să se topească (după mine, n.r.), dar el dispare destul de des”, a precizat Brocarde.

 Brocarde (40 de ani)

Brocarde (40 de ani)

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Femeia spune că Edwardo a avut întotdeauna o personalitate mai temperamentală, iar planificarea nunții a scos la iveală ce e mai rău din el.

Brocarde a susținut, de asemenea, că spiritul soldatului nu a fost de acord ca ea să discute public despre relația lor, deși acest lucru nu a împiedicat-o să apară în publicația This Morning și să posteze ceremonia de nuntă pe pagina ei de Instagram.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Brocarde (@brocarde)

 

Citește și: VIDEO: Prețuri uriașe în România. O tânără a ajuns să-și cumpere o singură căpșună pentru a-și potoli pofta. „Îmi lăsa gura apă”

Edwardo a băut cam mult în timpul lunii de miere din Țara Galilor

În plus, după ce a fost oficiată căsătoria, Brocarde s-a plâns că Edwardo a băut cam mult în timpul lunii de miere din Țara Galilor.

În lunile care au trecut, ea susține că spiritul a devenit din ce în ce mai „posesiv”.

 Brocarde (40 de ani)

Brocarde (40 de ani)

[Sursa foto: Instagram]

O altă problemă în căsnicie a fost legată de aparenta fascinație a lui Edwardo pentru Marilyn Monroe, Brocarde susținând că a văzut fantoma regretatei actrițe de la Hollywood la capelă unde s-a oficial nunta ei.

Conform ei, toate aceste probleme nu au decât o rezolvare: divorțul.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si