Maria Lucia de Almeida Braga este o brazilianca care a trecut timp de 16 ani printr-un adevarat iad. Propria familie a pedepsit-o aspru pentru ca a ramas insarcinata la varsta de 20 de ani, desi nu era casatorita. Tatal fetei si fratele acesteia i-au luat copilul imediat dupa nastere si l-au abandonat, apoi au obligat-o pe Maria sa locuiasca intr-o incapere mica, insalubra, fara curent electric si fara toaleta.

Mama Mariei nu a fost de acord cu acesta metoda de tortura, dar, din pacate, femeia are probleme psihice si a putut sa isi ajute fiica. Casa in care a fost tinuta tanara se afla intr-o zona izolata si, indiferent cat de tare a tipat aceasta, nimeni nu a auzit-o. Politia a primit un apel anomin si cativa ofiteri s-au deplasat la adresa respectiva. Ei au fost nevoiti sa sparga mai multe lacate pentru a putea ajunge la femeie. Aceasta era dezbracata, slaba si foarte murdara. Cand i-a vazut pe politisti, a alergat spre ei cu bratele deschise, bucurandu-se ca, in sfarsit, cineva a descoperit-o.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

"Era foarte slaba cand am gasit-o, dar acum a inceput sa ia in greutate. Vorbeste greu, dar a inceput sa scrie", a declarat unul dintre politisti.

Acesta a mai spus ca au reusit sa il identifice pe baiatul pe care Maria l-a nascut in urma cu 15 ani si spera ca mama si fiul sa se intalneasca in cel mai scurt timp, scrie Daily Mail.
Fratele Mariei (48 de ani) a fost arestat si risca pana la 8 ani de inchisoare. 

Sursa foto: Politia Civila Ceara


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si