La nici o lună de la căsătorie, în momentul în care cei doi ieșeau dintr-un cabinet medical, un bărbat înarmat a venit prin spatele lor și l-a înjunghita de două ori pe tânărul de 23 de ani, ucigndu-l sub privirile soției sale de 21 de ani.

Cei doi se știau din liceu și s-au îndrăgostit imediat. Tânăra era fiica unui dezvoltator imobiliar extrem de bogat din Miriyalaguda, iar el a provenea dintr-o familie modestă.

Citeste si: Președintele TATA, arestat preventiv. Bogdan Drăghici a fost reținut pentru 30 de zile

Citeste si: VIDEO| Brexitul ne va aduce muncitorii acasă

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Fetei îi era interzis să comunice cu persoane care făceau parte din clase inferioare. Atunci când s-a îndrăgostit de un tânăr Dalit, părinții ei s-au împotrivit, dar tinerii și-au urmat inima.

Tânăra era însărcinată în 5 luni și pentru că știa că relația lor era în pericol avea de gand să plece împreună cu soțul și cu bebelușul în Australia după ce acesta urma să se nască.

Citeste si: Probleme de milionar: Cristian Onețiu nu își poate repara mașina decât în afara țării

Citeste si: Radu Pietreanu, grave probleme de sănătate! Actorul se tratează la un spital din Turcia

După crima oribilă, poliția a declanșat o anchetă, iar tatăl miresei, Maruti Rao, a fost arestat. Bărbatul i-a plătit unui asasin 138.000 de dolari pentru a-i ucide ginerele.


„Tatăl meu a comandat ca soțul meu să fie ucis”, a spus tânăra, explicând astfel de ce, în acest moment, nu mai comunică deloc cu familia ei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si