Close sidebar
Close sidebar

Si-au vazut moartea cu ochii dupa ce o racheta le-a lovit casa. Nenorocirea a bagat spaima in intreaga comuna: "Era sa murim. Eu, mama, tata"

Si-au văzut moartea cu ochii după ce o rachetă le-a lovit casa. Este povestea înspăimântătoare a unei biete familii care a căzut victimă nevinovată războiului pe care autorităţile l-au declarat grindinii. Proiectilul le-a găurit acoperişul şi puţin a lipsit să nu asistăm la o nenorocire!

,


DISTRIBUIE
acest articol

"In casa la mine, a cazut o racheta si era sa murim. Eu, tata sau mama. N-am mai auzit in viata mea asa ceva! Uitati, aici, racheta si pe-aici a intrat. Este racheta anti-gheata".

Au crezut c-a inceput razboiul: cum altfel sa-si explice bietii oameni bubuitura care i-a lasat cu gaura in acoperis?!

„Nu e o paguba mare, dar daca era cineva aici si fereasca Dumnezeu ii venea aia in cap nu putea sa moara cineva, eu sau copilul?”, spune o localnica.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Norocul lor a fost ca in momentul in care racheta le-a intrat prin acoperis, niciunul din cei trei membri ai familiei nu era in bucatarie! Ca sa va dati seama ce nenorocire ar fi putut produce, priviti ce efect de bomba are!

Nenorocirea care a bagat spaima intr-o comuna intreaga are 60 de centimetri, cantareste peste un kilogram si este facuta dintr-un carton special impregnat cu rasina.

„Un tub asa, e la politie acum. A tasnit de la 10 kilometri distanta de locul in care a aterizat cu o forta incredibila! Iar intrebarea e: "a fost lansata cum trebuie?”, spune barbatul.

Dan Axinte, director operator la Unitatea de Comanda a caderiilor de grindina Moldova, sustine ca nu poate fi vorba despre o eroare.

E normal insa ca vietile oamenilor sa fie puse in pericol de rachetele care imprastie norii?! Experti de la criminalista, de la Centrul Anitgrindina de la Ploiesti si de la Unitatea de Comanda a caderilor de grindina Moldova studiaza problema!

„Vom face o analiza care sa explice din punct de vedere tehnic ce s-a intamplat”, a declarat Marius Radulescu, sef Sectie Cercetare Antigrindina Ploiesti

„Eu am trecut prin sperieturi, dar baiatul nu mai vrea sa doarma acasa”, povesteste tatal.

O bubuitura asemenatoare au mai auzit iesenii acum trei saptamani. Desi specialistii de la Centrul Antigrindina, nimeni n-a confirmat lansarea vreunei rachete, multi oameni au zis atunci ca sunetul ciudat ar fi fost provocat tot de o racheta antigrdinina.

Spre deosebire de cei care doar au auzit ceea ce parea a fi zgomotul unei rachete, cei care au si facut "cunostinta" cu ea au de gand sa ceara despagubiri. Spera sa primeasca bani macar cati sa-si repare casa!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI