Etsy seller a venit cu o idee inedita: au creat un incarcator de bateria sub forma unei mingi Pokemon. Incarcatorul are o baterie de 6,300 mAh si arata ca arma virtuala din jocul Pokemon Go, relateaza Daily Mail.

Este de marimea unui telefon si are suport USB, dar si indicatori care arata cand telefonul este incarcat.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

„Interiorul este din plastic, pictat manual, iar bateria este in siguratnta intr-o minge de vinil”, au declarat creatorii. „Am creat acest incarcator pentru a-mi pastra telefonul incarcat. In acest fel, oamenii stiu ca sunt fan al acestui joc”, au adaugat acestia, precizand ca mingea este fragila si ca nu ar trebui pastrata.

Incarcatorul costa 40 de dolari si poate fi transportat din SUA in orice tara. Totodata, producatorul a precizat ca incercatorul nu este afiliat Nintendo sau Pokemon.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si