Close sidebar
Close sidebar

Si tu esti fan Pokemon Go? Ce te faci atunci cand ramai fara baterie la telefon? O companie a venit cu solutia perfecta!

Nebunia Pokemon Go a scos oamenii din case in cautarea creaturilor virtuale. Insa ce te faci atunci cand ramai fara baterie la telefon?

,


DISTRIBUIE
acest articol

Etsy seller a venit cu o idee inedita: au creat un incarcator de bateria sub forma unei mingi Pokemon. Incarcatorul are o baterie de 6,300 mAh si arata ca arma virtuala din jocul Pokemon Go, relateaza Daily Mail.

Este de marimea unui telefon si are suport USB, dar si indicatori care arata cand telefonul este incarcat.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică „unică”, în Franța: „Thorin” poate explica de ce au dispărut Neanderthalienii de pe fața Pământului- antena3.ro

„Interiorul este din plastic, pictat manual, iar bateria este in siguratnta intr-o minge de vinil”, au declarat creatorii.

„Am creat acest incarcator pentru a-mi pastra telefonul incarcat. In acest fel, oamenii stiu ca sunt fan al acestui joc”, au adaugat acestia, precizand ca mingea este fragila si ca nu ar trebui pastrata.

Incarcatorul costa 40 de dolari si poate fi transportat din SUA in orice tara. Totodata, producatorul a precizat ca incercatorul nu este afiliat Nintendo sau Pokemon.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI