Close sidebar
Close sidebar

Sicriul Reginei Elisabeta a fost căptușit cu plumb. Acesta ar fi cântărit peste 250 de kilograme

Făcut din stejar englezesc și căptușit cu plumb, sicriul regratatei Regine ar fi cântărit peste 250 de kilograme și ar fi avut un design tradițional.

Diana Puiu,

Sicriul Reginei Elisabeta a fost căptușit cu plumb. Acesta ar fi cântărit peste 250 de kilograme

[Sursa foto: puterea.ro]

DISTRIBUIE
acest articol

Andrew Leverton a confirmat că sicriul este făcut din stejar englezesc și căptușit cu plumb. Acesta previne acumularea de aer și umiditate, iar sicriile așezate la suprafață trebuie să fie sigilate în acest mod.

Citeste si: Înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a. Principesa Margareta a României participă la funeraliile Reginei

„Sicriele membrilor Familiei regale sunt făcute din timpul vieții, așa că nu există nicio întârziere. Sicriul este acolo”, a declarat Matthew Lymn Rose, directorul general al A.W. Lymn, The Family Funeral Service.

Citeste si: Regina Elisabeta a II-a a fost înmormântată alături de Prințul Philip

Căptușeala din plumb datează încă din epoca victoriană.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„Majoritatea oamenilor sunt îngropați sub pământ. Dacă aveți un cavou pentru sicriu sau o cameră de familie într-o biserică, atunci acel sicriu rămâne deasupra solului și se poate deschide la intemperii. Un sicriu sigilat este foarte important”, a mai declarat Lymn Rose.

Citeste si: LIVE VIDEO| Funeraliile de stat ale Reginei Elisabeta a II-a s-au încheiat. Sicriul reginei, depus lângă cel al ducelui Filip de Edinburgh

„Winston Churchill a avut, de asemenea, un sicriu căptușit cu plumb, așa că nu este vorba doar de Familia Regală, dar tinde să fie asociat cu poziția socială sau statutul unei persoane și cu firma de pompe funebre pe care o alege”, a

spus Sarah Hayes.

Citeste si: Înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a. Ce ținută a purtat Carmen Iohannis

Trupul neînsufleţit al Elisabetei a II-a, a fost coborât luni în cripta "Royal Vault" din Capela St George de la Castelul Windsor, unde a fost depozitat şi sicriul soţului suveranei, prinţul Philip, pentru a putea fi îngropat alături de regină.

Citeste si:  Lacrimi și emoții- familia regală lasă garda jos

La slujba de înmormântare de la Capela St George din Castelul Windsor, oficiată de decanul de Windsor, David Coney, au participat aproximativ 800 de invitaţi.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI