Close sidebar
Close sidebar

Sigur nu stiai pana acum! Asta e motivul pentru care copiii refuza sa manance legume

Atunci cand copiii refuza sa manance legume, in special pe cele verzi, s-ar putea ca sa nu fie in totalitate vina lor. Un nou studiu arata ca oamenii aleg produsele alimentare cu o culoare puternica, cum ar fi rosu, in detirmentul celor verzi.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Culoarea este un factor important si ne influenteaza foarte mult decizia de a manca sau nu un anumit aliment, sustin cercetatorii, potrivit Daily Mail.

Studiul, realizat in Trieste, Italia, a fost publicat in jurnalul Scientific Reports. Autorii cercetarii sustin ca vederea este simtul care ne ghideaza in legatura cu alegerile alimentare pe care le facem.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

In alimentele naturale, culoarea este si un bun indicator caloric. „Cu cat alimentul este mai rosu, cu atat e mai hranitor, in timp ce alimentele verzi sunt mai slabe in calorii”.

Se pare ca atunci cand vine vorba despre mancarea procesata, creierul nostru nu functioneaza in acest fel.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI