Dacă până odinioară Kuzey era gata să o trimită înapoi, în satul natal, pe Sîla, iată că ceva s-a petrecut în sufletul chipeșului avocat, care l-a determinat să își schimbe decizia. Spre marea surprindere a mamei sale, Kuzey nu doar că i-a cerut Sîlei să rămână în oraș, dar i-a pregătit o camera, numai a ei. Naciye suspectează că fiul ei s-a îndrăgostit, însă nu îndrăznește să îl întrebe acest lucru.

Un nou episod „Dragoste și speranță” în această seară de la ora 19:00

O întâmplare face ca Sîla să ajute un tânăr, aflat într-o situație critică, iar acesta, pe nume Kadir, se va îndrăgosti iremediabil de frumoasa fată.

Când Sîla îl revede întâmplător pe Kadir, chiar în biroul lui Kuzey, cei doi fiind prieteni, evenimentele capătă un nou sens pentru cei implicați.

În familia Guralp domnesc, pentru moment, liniștea și armonia. Proaspăt logodită cu Ege, Melis continuă să o tachineze pe Zeynep, care încearcă să-și ascundă suferința pe care o simte, în urma uniunii celor doi. Spre surprinderea ei, Melis va primi un avertisment din partea frumoasei Zeynep, care îl vizează pe Ege.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- „The Crown”, licitație inedită. Sute de obiecte din recuzita serialului au fost scoase la licitație, în Londra

În episodul anterior, dorința lui Melis, pe care a avut-o din totdeauna, devine realitate odată cu săvârșirea logodnei cu chipeșul Ege, tânărul de care aceasta este îndrăgostită obsesiv. Le polul opus, Zeynep suferă în tăcere pentru că l-a pierdut pe bărbatul iubit.

Cu toate că Bulent încă are dubii în legătură cu sinceritatea sentimentelor lui Ege, în cee ace o privește pe fiica sa, Melis, acesta încuviințează, la insistențele soției sale, uniunea celor doi.

Pe de altă parte, Bulent nu știe cum să reacționeze atunci când află că sora sa este adevăratul motiv pentru care Gonul, dragostea lui din tinerețe, l-a părăsit. Mai mult, Gonul îl asigura pe Bulent că, deși a fost nevoită să îl părăsească, femeia a continuat să îl iubească neîncetat.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Sîla continuă să treacă prin momente stânjenitoare ori de câte ori îl întâlnește pe Kuzey. Bărbatul se încăpățânează să nu vadă acțiunile sincere și pline de iubire venite din partea sărmanei tinere și decide să o alunge din viața sa.

Citește și: VIDEO- Prestige Orchestra, nouă ani de existență. Artiștii au lansat o melodie dedicată celor care i-au ajutat

Ce anume l-a determinat pe Kuzey să o păstreze alături de el pe Sîla și ce avertisment primește Melis, de la Zeynep, în legătură cu Ege, puteți afla astăzi, de la ora 19:00, în noul episod din serialul “Dragoste și speranță” difuzat numai la Kanal D2.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si