„Să le arătăm tuturor cum putem evita kilogramele în plus și să nu ajungem la bisturiu. Eeste foarte important să ne tonifiem, să avem masa musculară să arate cât mai bine.”

Sună aproape incredibil, dar nu și imposibil. Silueta sculptată poate fi obținută și departe de sălile de operații ale medicilor, însă pentru asta este nevoie de muncă intensă și de un program de exerciții adaptat nevoilor corpului.

Citește și: VIDEO- Alergatul, terapie pentru depresie. Sportul în aer liber poate să facă minuni pentru starea de spirit

Ioana Vișănescu, influencer: „Abdomenul. Pe mine nu mă interesează să am picioare nu știu cum, să am brațe nu știu cum. Mie îmi place să am abdomen fain.”

Ioana Vișănescu muncește intens la sala de sport, pentru a avea un corp de invidiat

Cu o comunitate online de peste 35.000 de oameni care îi urmăresc munca, Ioana este unul dintre cei mai îndrăgiți influenceri din țară. Pentru că trebuie să arate mereu impecabil, tânăra vine zilnic la sală, ca să nu ajungă să aibă nevoie de chirurgia plastică. Vrea să evite liposucția, așa că încearcă să scape de grăsimea de pe abdomen, coapse și șolduri, prin exerciții.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Ioana Vișănescu, influencer: „Nu orice femeie are același corp și eu sunt lată în șolduri, și mie mi-ar plăcea să fiu foarte dreapta aici, dar nu o să reușesc niciodată pentru că am șoldurile foarte late.”

Programul gândit de antrenor special pentru ea are ca scop obținerea unor rezultate vizibile în numai 21 de zile, astfel încât motivația să fie și mai mare pentru cel care se antrenează.

30 de minute de exerciții fizice, efectuate zilnic, pot face minuni. În plus, efectul este și mai mare atunci când sportul este combinat cu o dietă alimentară echilibrată.

Pentru a vedea și mai rapid rezultatele dorite, Ioana și-a impus ca în următoarea perioadă să evite mâncărurile grase, dulciurile și preparatele cu multe calorii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si