Silvia Ionita, prezentatoarea Stirilor Kanal D, a fost premiata de Dan Negru, amfitrionul de la “Jocul cuvintelor” dupa un pariu memorabil, consumat sub ochii telespectatorilor care urmareau aseara grupajul informativ al statiei.

Citeste si: VIDEO- Astazi, la 22:30, Marea Premiera a quiz show-ului “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”! Cinci concurenti sunt gata sa gaseasca solutiile definitiilor oferite de prezentatorul emisiunii “Conteaza doar ce ai in cap!”

Invitat, aseara, in platoul Stirilor sa dezvaluie mai multe informatii despre show-ul pe care il prezinta, cu putin inainte de premiera acestuia, Dan Negru i-a propus Silviei Ionita sa urmareasca pe micul ecran quiz-ul si sa ghiceasca acele cuvinte care sa corespunda definitiilor. Silvia Ionita a acceptat provocarea, iar Dan Negru a primit in timpul difuzarii emisiunii solutiile corecte la definitii. Asa ca indragitul prezentator i-a trimis “concurentei” un premiu dulce, bine-meritat.

silvia-ionita-premiata-de-dan-negru-cu-un-tort-dupa-ce-a-gasit-solutiile-definitiilor-de-la-jocul-cuvintelor

Silvia Ioniță i-a transmis, în timp util, răspunsurile corecte lui Dan Negru, pe Whatsapp.

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Gest neașteptat în Casa Iubirii. Ce au făcut Ștefania și Cristian

“Cu bucurie spun ca am intrat in joc si am castigat! Am primit un tort delicios, de ciocolata, de la Dan Negru, pentru ca l-am meritat! Cu ochii la TV, aseara, am rezolvat enigmele, i-am trimis colegului meu, in timp util, raspunsurile si…s-a lasat cu <Bravoooo pentru Stiri!>”, a spus Silvia Ionita.

silvia-ionita-premiata-de-dan-negru-cu-un-tort-dupa-ce-a-gasit-solutiile-definitiilor-de-la-jocul-cuvintelor

Silvia Ioniță a fost premiată de Dan Negru.

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Andreea Mantea s-a îndrăgostit! Cine i-a furat inima prezentatoarei de la emisiunea Casa Iubirii: „M-am îndrăgostit, îl iubesc la nebunie” 

Prezentatoarea a indragit atat de mult quiz-ul de la Kanal D incat si-a propus ca seara de seara, de miercuri pana vineri, de la 22:30, sa faca aceasta gimnastica a mintii, in fata micului ecran, alaturi de familie.

Citeste si: Ediții speciale de Paști la Kanal D! „Teo Show”, „Asta-i România!”, „ROventura”, „Dimineața cu noi”, „40 de întrebări cu Denise Rifai” si Stirile Kanal D le aduc telespectatorilor povești speciale, de sărbătoare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si