”Din nefericire mi s-a întâmplat şi mie, dar continuu să lupt”, a transmis Silvio Berlusconi susţinătorilor săi, prin intermediul staff-ului său, cu care a avut o întâlnire video.

Magnatul media în vârstă de 83 de ani va rămâne în izolare la locuinţa sa din oraşul Arcore, la nord de Milano.

Citeste si: Tânărul care a pierdut 7 membri ai familiei din cauza COVID-19, primul american vaccinat

Unde s-a infectat Berlusconi

Alberto Zangrillo, medicul personal al lui Berlusconi de la spitalul San Raffaele din Milamo, a declarat agenţiei de presă AdnKronos că fostul premier nu avea simptome dar a decis să se testeze pentru Covid-19 în urma unei vacanţe recente în Sardinia.

Citeste si: Românii, rată mică de imunizare în fața noului coronavirus! Vestea-șoc adusă de Nelu Tătaru

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Insula mediteraneană a înregistrat în august o creştere puternică a numărului de cazuri de Covid-19, în urma venirii la plajă a turiştilor din toată Italia.

Flavio Briatore, un prieten bun al lui Berlusconi şi proprietar al clubului de noapte Billionaire din Sardinia, a fost şi el testat pozitiv pentru noul coronavirus, luna trecută, potrivit News.ro.

Citeste si: Cum a câștigat un politician român 10 milioane de euro în doar 19 minute! După ce a murit, Attila Verestoy a lăsat o avere impresionantă!

Citeste si: Imagini de senzație cu Simina și Alex Zănoagă de la „Puterea Dragostei” la plajă

Italia, afectată de una dintre cele mai grave epidemii de Covid-19 din Europa, cu peste 270.000

de cazuri confirmate şi 35.500 de decese, a reuşit să ţină sub control epidemia, de la un vârf de decese şi infecţii consemnat în martie şi aprilie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si