Simina Loica și Alex Zănoagă s-au cunoscut în primul sezon al emisiunii fenomen de la Kanal D, Puterea dragostei. Cei doi se numără printre singurele cupluri care au rămas împreună și după încheierea competiției. Cei doi îndrăgostiți au făcut cununia civilă, iar la scurt timp după au devenit părinți pentru prima dată. De la venirea pe lume a lui Dominic, Simina și Alex Zănoagă au prioritizat creșterea celui mic, fiind văzuți tot mai rar împreună.

Simina Loica, dezvăluiri în exclusivitate despre relația cu Alex Zănoagă: „O să vă explic dacă suntem sau nu împreună”

Citeste si: Mariana a pus ochii pe Vlad de la „Puterea Dragostei”: „Chiar de tine îmi place”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Aceștia au mărturisit că mai există certuri în relația lor, însă niciodată nu s-au separat. Recent, Simina Loica a dezvăluit noi detalii despre ce se întâmplă între ea și tatăl copilului ei, la scurt timp după ce susținătorii săi au sesizat că bruneta a șters toate fotografiile în care apar împreună.

„Să vă mai zic ceva. Cine îi dă follow lui Alex, la contul nou, pentru că celălalt are ceva probleme, o să vă explic dacă suntem sau nu împreună. 

Când ajungem la 15.000 o să fac un live sau o să facem live împreună, mă mai gândesc. Vă pup și vă mulțumesc dacă faceți asta pentru noi sau pentru mine”, a declarat Simina Loica, la Instastory.

Citeste si: Mariana de la Puterea Dragostei se pregătește să devină mămică? Fosta concurentă are planuri mari de viitor: „Abia aștept să îmi spună mamă!”

Simina Loica și Alex Zănoagă, probleme în paradis?

Acum două luni, Simina Loica și Alex Zănoagă au participat împreună la o emisiune televizată, unde au vorbit despre perioadele dificile din relația lor. Fostul concurent de la Puterea Dragostei a dezvăluit că nu a mai stat așa des pe acasă din cauza locului său de muncă. Din acest motiv, între ei au existat mai multe certuri.

„Certuri exista în orice relație, nu este vorba de o separare. Nu este vorba despre o despărțirea, suntem bine. Eu nu prea am mai fost pe acasă sa o ajut, iar ea este foarte obosita căci Dominic face numeroase trasnai acum, iar eu dacă lucrez zilnic, e o schimbare bruscă. Am simițit ca o deranjează, însă o sa îmi continui activitatea ca nu am ce sa fac altceva", a povestit Alex Zănoagă, în cadrul emisiunii televizate la care a fost invitat alături de soția sa. 

Citeste si: Misterul cheilor din casa "Puterea Dragostei". Ce fete au duplicat cheile de acces (VIDEO)


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si