Close sidebar
Close sidebar

Simina și Alex Zănoagă de la Puterea Dragostei, surprinși în pat, deși mai are puțin și naște

Foștii concurenti de la ,,Puterea Dragostei”, Alex Zănoagă și Simina, au postat poze pe contul oficial de Instagram în care tânăra își expune burta de graviduță în toată splendoarea.

G.B.,

Simona si Alex Zanoaga de la Puterea Dragostei

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

    Alex Zănoagă și Simina de la ,,Puterea Dragostei” au fost surprinși în pat. Tânărul își ține mâna la gură uimit de cât de mare este burta iubitei sale, Simina.

    Fosta concurentă a emisiunii difuzate pe Kanal D poartă lenjerie intimă și o pijama lejeră deschisă pentru a-i fi admirată burta pictată pe care scrie ,,Puterea Dragostei”, alături de sigla emisiunii.

    Simona si Alex Zanoaga de la Puterea Dragostei

    Citeste si: Iancu de la „Puterea Dragostei” este poștaș. Băiatul s-a angajat la Londra și nu se mai întoarce acasă dar are un mesaj dur pentru Denisa: „Las` că te joc eu pe străzi!”

    Cei doi formează un cuplu încă din cadrul competiției, iar de curând s-au cununat.

    Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

    Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

    Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

    Alex și Simina de la Puterea Dragostei urmează să devină părinții unui băiețel care se va numi Dominic.

    Citeste si: Urmașul lui Nelson Mondialu a dat-o uitării pe Bianca de la „Puterea Dragostei”. Livian a vorbit despre o altă relație: „În momentul de față...”

    Citeste si: Bianca de la „Puterea Dragostei” vrea să se sinucidă: „A luat un pumn de pastile!”. Vezi cum a reacționat Livian la aflarea veștii

    Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei, reacție șocantă după ce s-a spus că a făcut videochat pentru fratele ei: „Nu am făcut nimic...”

    Citește-ne pe

    Clipul zilei
    Te-ar putea interesa si
    NOUTĂȚI