Close sidebar
Close sidebar

Simon are patru ani, suferă de sindromul Down, dar el este cel care își hrănește și îmbracă frățiorii paralizați! "Nici nu știam că e bolnav când l-am adoptat!"

Povestea lui Simon începe în urmă cu patru ani, în Bulgaria, țara în care s-a născut.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

S-a născut cu sindromul Down și abia reușește să se exprime, dar asta nu îl împiedică să fie un sprijin real pentru frații lui paralizați.

Simon a fost adoptat de o familie din Statele Unite și este cel care îi ajută pe Jeremy, 33 de ani, și pe Nicole, 31 de ani, părinții săi adoptivi în treburile casnice. Printre aceste treburi zilnice el trebuie să aibă grijă și de cei trei frățiori ai săi care sunt paralizați.

Băiatul se descurcă perfect, se înțelege cu ei, îi hrănește și îi îmbracă ori de câte ori părinții lui îi cer asta.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Părinții povestesc cum Simon se dăruiește neobosit și își îndeplinește cu bucurie sarcinile zilnice, iar înainte de culcare le dăruiește celor trei frați câte un sărut de noapte bună.:  "Luna trecută, Simon sa alăturat familiei noastre din Bulgaria. Este al patrulea copil bulgar pe care eu și soția mea l-am adoptat", au declarat părinții lui. Cei doi, Jeremy și Nicole se ocupă cu ajutorarea copiilor cu nevoi speciale.

"A început imediat să se joace și să aibă grijă de frații săi. De când Simon a devenit membru în familia noastră, zilele au devenit mai lungi, mai frumoase și mai pline de speranță. El mă inspiră pentru a fi un părinte bun", spune mama celor patru.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI