Close sidebar
Close sidebar

Simona Amanar, momente grele dupa ultima sarcina: "Nu mai am voie sa fac copii"

Fosta gimnasta Simona Amanar este mama a trei copii si se declara o femeie implinita. Si-a dorit o familie numeroasa si, desi a fost dificil, a reusit.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Simona Amanar a dezvaluit in cadrul unui interviu la un post de televiziune ca si-a dorit foarte mult sa aiba copii si ca nu i-a fost usor.

"Am un baiat mare de 15 ani care e ajutorul casei. stefania are 4 ani si jumatate, iar cel mai mic are aproape 7 luni.(...) Noi ne-am dorit ca al doilea sa vina mult mai repede, dar nu stiu ce s-a intamplat. Am incercat si un tratament pentru ca ne doream foarte mult si un al doilea copil... Dorinta ni s-a indeplinit si pot sa spun ca suntem o familie frumoasa, fericita, cu trei copii minunati", a declarat Simona Amanar.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

"Din punct de vedere medical nu mai am voie sa fac copii, ne oprim aici. Important e sa fiu sanatoasa pentru ca si la a treia sarcina am riscat. Am nascut toti copiii prin cezariana.

(...) La ultimul copil, am tinut sarcina ascunsa pentru ca am avut mici probleme, doctorul a spus ca putea sa fie sarcina extrauterina", a mai spus sportiva.

Fosta gimnasta s-a refacut rapid dupa cele trei nasteri:" Nu mi-a fost foarte greu, dar nici usor sa revin la forma initiala, dar cei trei copii ma tin in forma(...) Mananc orice, nu tin o dieta speciala.

Fac miscare, mai ales datorita faptului ca am fost sportiva".

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI