A deschis șampania la Marele Zid Chinezesc

Halep sărbătorește! A deschis șampania la Marele Zid Chinezesc

Citeste si: Sărbătoare pentru creștinii ortodocși. Pe cine sărbătorim pe 28 septembrie

Câștigătoarea de la Wimbledon a deschis șampania chiar pe Marele Zid Chinezesc, imaginile sunt spectaculoase, potrivit fanatik.ro. Halep nu și-a refuzat nici plăcerea de a degusta un desert de ziua ei. Este cunoscut apetitul româncei pentru dulciuri.

Halep sărbătorește! A deschis șampania la Marele Zid Chinezesc

Citeste si: Cum a ajuns Gino Iorgulescu să strângă o avere de 7 milioane de euro! A cheltuit zeci de mii de euro ca să-și transfere acum fiul în străinătate! Mario a provocat un accident rutier în urma căruia a murit un om

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Simona Halep a participat în turneul de la Wuhan, însă a fost forțată să se retragă în turul trei la scorul de 4-5 cu Elena Rybakina. Campioana noastră este optimistă că își va reveni astfel încât să poată evolua la capacitate maximă în turneul de la Beijing.

Simona Halep, încă două turnee în 2019: Beijing și Shenzen

Simona Halep a declarat după retragerea de la Wuhan: „Este o accidentare în zona lombară. Cred că e vorba de un mușchi, dar nu știu sigur pentru că nu am apucat să fac verificările necesare.

Halep sărbătorește! A deschis șampania la Marele Zid Chinezesc

Citeste si: Nunta in stil grecesc: 5 trucuri-cheie pentru organizarea sa

Când am lovit cu backhend-ul la 4-4 (30-0) am simțit o durere ascuțită. Nu știu dacă e același lucru cu precedenta accidentare. Pare puțin diferită, dar se manifestă în aceeași zonă. Sunt dezamagită, pentru că începusem bine aici, la Wuhan”, a spus Halep.

Halep sărbătorește! A deschis șampania la Marele Zid Chinezesc

Campioana va mai evolua în două turnee în acest sezon. Simona Halep va juca săptămâna viitoare la WTA Beijing, turneu la care a devenit pentru prima dată lider mondial (în octombrie 2017) și apoi își va încheia sezonul la Turneul Campioanelor, care se va desfășura pentru prima dată la Shenzen.

Halep sărbătorește! A deschis șampania la Marele Zid Chinezesc

Simona Halep a câștigat în acest an un singur turneu, cel de la Wimbledon. Campioana tenisului românesc și-a asigurat al doilea turneu de Grand Slam al carierei după ce a învins-o în ultimul act pe Serena Williams cu 6-2, 6-2.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si