Te poti gandi de la decoratiuni precum colonadele sau coroanele din lauri pana la bautura lor traditionala, numita ouzo. Este important sa-ti stabilesti cativa pasi de baza si pornind de la acestia sa adaptezi fiecare detaliu.

Iata 5 trucuri cheie de care poti tine cont pentru organizarea nuntii tale in stil grecesc.

1. Alegerea locatiei: natura si arhitectura veche

Nu vei putea niciodata sa adopti stilul grecesc intr-un restaurant inchis, cu mocheta pe jos.

Primul pas este sa alegi o locatie care sa se potriveasca elementelor specifice Greciei: natura, mult verde si arhitectura veche, cu foarte putin elemente moderne, de tip geamuri de sticla de sus pana jos.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cauta o terasa cu gradina spatioasa sau un loc cu deschidere la lac. Ideal ar fi ca evenimentul sa aiba loc in sezonul cald pentru a profita din plin de natura si verdeata, Iarba pe jos? Perfect! Insa ai grija sa-ti anunti invitatii! Daca optezi pentru plaja, peisajul devine perfect! Daca esti dintr-un oras de munte, nu renunța la visul de a avea o nunta in stil grecesc. Totul e sa gasesti un spatiu potrivit pe care sa-l poti transforma complet.

2. Colonade, busturi, statui

Decorul nu va fi deloc greu de realizat, asta pentru ca stilul grecesc pune la dispozitie numeroase obiecte cu care te poti juca. Printre flori si crengute de maslin, terasa ta poate prinde viata cu ajutorul unor coloane impresionante, specifice. Te poti juca prin a realiza un aranjament la masa mirilor ori printre mesele invitatilor. Pentru un plus de eleganta, poti alege statuete din gips, albe, aranjate cu coronite cu lauri sau alte flori in nuante pastelate.

3. Flori si decoratiuni cu ramuri de maslini

Florile vor fi principala atractie si la o nunta in stil grecesc. Albul si nuantele pastelate de verde menta se vor combina perfect cu verdele ierbii si al crengutelor de maslin. Poti opta si pentru alte culori, cum ar fi rozul pudrat sau piersica pentru a da o nota vesela decoratiunilor tale. Mesele invitatilor pot fi albe, iar pata de culoare sa fie tocmai crengile de maslin. E adevarat ca nu sunt la indemana oricui, insa le gasesti floria.ro- florarie online in Brasov si vor capta toate privirile. Meniurile si numerele de masa pot fi de tip papirus, dar ai grija sa fie deschise. Poti pune la capete doua margini de lemn, numai bune pentru a fi sprijinite. Combina albul cu verdele si cu nuantele de maro specific pamantului si naturii. Si, desigur, invitatiile pot fi in aceeasi nota. Adauga o panglica eleganta sau un sigiliu.

4. Danseaza pe muzica greceasca

Celebrul vals al mirilor poate fi si el adaptat daca alegi sa dansezi pe muzica greceasca. Desigur, va fi ceva cu totul inedit sa vezi doi tineri casatoriti la primul lor dans intr-o astfel de ipostaza. Surprinde-ti invitatii! Pe langa celebrul Zorba Grecul, vei gasi multe alte variante ce pot fi alegerea potrivita pentru voi, ca miri.

5. Alege meniul cu specific grecesc

Peste, fructe de mare si tartine cu tzatziki, sosul special grecesc, din iaurt si castravete, sunt doar cateva dintre preparatele pe care le poti alege in meniul tau de nunta pentru a respecta intru totul stilul ales. Ai grija, insa, ca invitatii sa guste totusi acest tip de mancare. Poti specifica pe invitatie acest aspect, la fel cum poti impune si un dress code, mai ales daca petrecerea de nunta are loc intr-un spatiu in natura sau pe plaja. Nu uita de bautura specific greceasca, ouzo, si nici de masline, un aliment pe care in Grecia il gasesti pe toate drumurile.

Vrei o petrecere de nunta atipica si te-ai gandit cum sa faci sa-ti iasa totul perfect in stil grecesc? Este foarte simplu daca iti trasezi cateva idei de baza de la care sa pornesti. Recomandare: Nu te pierde in detalii, ci mizeaza pe simplitate. Iar ca totul sa fie complet, rochia de mireasa ar putea fi cu influente grecesti. Macar cu un umar gol, asemenea zeitei Afrodita.  

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si