Close sidebar
Close sidebar

Simona Halep a deschis șampania la Marele Zid Chinezesc

Simona Halep își sărbătorește ziua de naștere la Marele Zid Chinezesc. Campioana a împlinit 28 de ani și își serbează ziua la Beijing, unde urmează să joace săptămâna viitoare. Constănțeanca profită de faptul că până săptămâna viitoare este liberă și a mers la Marele Zid Chinezesc alături de iubitul ei, Toni Iuruc, și staff.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

A deschis șampania la Marele Zid Chinezesc

Citeste si: Sărbătoare pentru creștinii ortodocși. Pe cine sărbătorim pe 28 septembrie

Câștigătoarea de la Wimbledon a deschis șampania chiar pe Marele Zid Chinezesc, imaginile sunt spectaculoase, potrivit fanatik.ro. Halep nu și-a refuzat nici plăcerea de a degusta un desert de ziua ei. Este cunoscut apetitul româncei pentru dulciuri.

Citeste si: Cum a ajuns Gino Iorgulescu să strângă o avere de 7 milioane de euro! A cheltuit zeci de mii de euro ca să-și transfere acum fiul în străinătate! Mario a provocat un accident rutier în urma căruia a murit un om

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Simona Halep a participat în turneul de la Wuhan, însă a fost forțată să se retragă în turul trei la scorul de 4-5 cu Elena Rybakina. Campioana noastră este optimistă că își va reveni astfel încât să poată evolua la capacitate maximă în turneul de la Beijing.

Simona Halep, încă două turnee în 2019: Beijing și Shenzen

Simona Halep a declarat după retragerea de la Wuhan: „Este o accidentare în zona lombară.

Cred că e vorba de un mușchi, dar nu știu sigur pentru că nu am apucat să fac verificările necesare.

Citeste si: Nunta in stil grecesc: 5 trucuri-cheie pentru organizarea sa

Când am lovit cu backhend-ul la 4-4 (30-0) am simțit o durere ascuțită. Nu știu dacă e același lucru cu precedenta accidentare.

Pare puțin diferită, dar se manifestă în aceeași zonă. Sunt dezamagită, pentru că începusem bine aici, la Wuhan”, a spus Halep.

Campioana va mai evolua în două turnee în acest sezon. Simona Halep va juca săptămâna viitoare la WTA Beijing, turneu la care a devenit pentru prima dată lider mondial (în octombrie 2017) și apoi își va încheia sezonul la Turneul Campioanelor, care se va desfășura pentru prima dată la Shenzen.

Simona Halep a câștigat în acest an un singur turneu, cel de la Wimbledon. Campioana tenisului românesc și-a asigurat al doilea turneu de Grand Slam al carierei după ce a învins-o în ultimul act pe Serena Williams cu 6-2, 6-2.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI