Simona Halep a fost amenintata ca va ajunge la cratita de catre dirigintele ei, Catalin Spataru, de la Liceul cu Program Sportiv din Constanta. Cand era in clasa a IX-a si era deja o junioara promitatoare, Simona a primit un cadou original de la Catalin Spataru, care a sprijinit-o permanent pe sportiva.

"Incerca sa asimileze cat mai mult. Nu venea degeaba la scoala.

Era preocupata sa cunoasca lucruri si sa afle informatii care o puteau ajuta. Avea aceasta vointa a cautarii continue", a marturisit, la un moment dat, dirigintele Simonei. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Simona Halep a fost amenintata ca va ajunge la cratita: "Cine nu foloseste racheta bine, la cratita se va opri"

Conform presei locale, Simona Halep a primit de la dirigintele ei o lopatica din lemn, pe care era scrisa o dedicatie in versuri: „Cand ai emotii, priveste cu atentie orificiile/ Iar ele sigur vor pieri, iar tu vei birui…/ Cine nu foloseste racheta bine, la cratita se va opri…”.

Simona Halep a fost amenintata ca va ajunge la cratita. Nu a ajuns si a castigat 25 de milioane de dolari din tenis

Simona Halep a fost amenintata ca va ajunge la cratita, dar lucrul acesta nu s-a intamplat, pentru ca a folosit racheta atat de bine incat a ajuns numarul 1 mondial, la sfarsitul lui 2017. Mai mult, ea a strans aproape 25 de milioane de dolari din premii si a jucat trei finale de Grand Slam.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si