Simona Halep a intrat anul trecut in topul celor mai bogati 300 de romani. Tenismena care conduce clasamentul WTA are o avere estimata la 20-22 de milioane de euro dupa ce a participat la 18 turnee.

Sportiva este adepta investitiilor, aceasta avand mai multe afaceri cu potential in derulare.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Protagonista noastra a inceput constructia unui complex rezidential, multe dintre apartamente fiind deja vandute, a cumparat un hotel de aproximativ doua milioane de euro la Poiana Brasov si a deschis o cafenea la Constanta in care a investit in jur de 600.000 de euro.

Ei bine, Simona aloca sume substantiale si unei pasiuni costisitoare. Tenismena care este in prezent numarul 1 mondial colectioneaza masini, garajul ei fiind plin de "bijuterii" pe patru roti in valoare de aproape un milion de euro.

Preferata ei este o masina germana pe care o mai conduc, din cand in cand, si rudele ei apropiate. In urma cu cateva zile, autoturismul se afla in fata vilei de la Constanta unde sportiva s-a mutat de curand.

Masina neagra din imagini costa in jur de 100.000 de euro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si