Close sidebar
Close sidebar

Simona Halep, eliminata de la Turneul Campioanelor. Varianta in care ramane numarul 1 mondial

Simona Halep a fost eliminata de la Turneul Campioanelor de la Singapore. Romanca, numarul 1 mondial, a fost invinsa de Elina Svitolina, in doua seturi: 3-6, 4-6 si, cu o singura victorie in grupe, rateaza calificarea in semifinale.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Romanca are sanse sa ramana pe primul loc si dupa Turneul Campioanelor, cu o conditie: ca cehoaica Karolina Pliskova sa nu castige Turneul Campioanelor. in semifinale, Pliskova joaca cu Elina Svitolina.

in acest moment, Halep are 6.175 de puncte, cu 40 in fata Garbinei Muguruza. Daca Pliskova, care e pe locul 3, castiga turneul, ajunge la 6.480. Daca pierde finala, ramane pe 3.

SIMONA HALEP-ELINA SVITOLINA LIVE TEXT. 3-6, 4-5. Halep trebuie sa faca breakul ca sa ramana in meci si in turneu.

3-6, 3-4. Svitolina face breakul, iar Halep nu pare sa aiba energia sa revina.

3-6, 3-3. Halep isi face serviciul mai usor. "Stai mai puternica pe picioare", i-a spus Darren Cahill, intr-o scurta interventie pe banca.  Dar Svitolina revine rapid.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

3-6. 2-2. Svitolina castiga breakul inapoi, Halep pare din nou cazuta.

Halep face breakul in setul doi, dupa ce a pierdut prima runda. Romanca joaca mai agresiv, in plus, serviciul Svitolinei nu mai functioneaza atat de bine.

3-6. Simona Halep a pierdut primul set in meciul cu Svitolina.

Romanca pare neintrata in meci si nu reuseste sa profite de putinele greseli ale Svitolinei.

Halep si-a pierdut serviciul si jocul ei nu straluceste. De cealalta parte, Svitolina loveste foarte puternic si face putine greseli. Simona nu face fata schimburilor lungi de mingi, gresind aproape de fiecare data.

Caroline Garcia (numarul 8 WTA) s-a impus in fata lui Caroline Wozniacki (numarul 6 WTA), scor 0-6, 6-3, 7-5 si asteapta rezultatul partidei dintre Simona Halep si Elina Svitolina pentru a afla daca se

califica in semifinalele Turneului Campioanelor. Halep si Svitolina joaca astazi, de la ora 14:30, scrie gsp.ro.

Scenariul primelor 2 partide din grupa parea sa se repete si astazi. Wozniacki a pornit ca din pusca si a inchis primul set in doar 23 de minute, scor 6-0, si cu un raport al punctelor castigate greu de imaginat, 24-7. Garcia s-a trezit in setul secund. Ajutata de procentajul ridicat al primului serviciu, 86 la suta, frantuzoaica a reusit sa duca partida in decisiv.

Darzenia lui Garcia a dat roade in final, revenind uluitor in actul decisiv, castigat cu 7-5.

Simona Halep trebuie sa castige neaparat meciul cu Svitolina pentru a se califica in semifinale.

Sursa foto: Ziua Veche 
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI