Close sidebar
Close sidebar

Simona Halep a ratat calificarea în semifinale la turneul de la Moscova

Simona Halep, locul 19 WTA şi cap de serie numărul 8, a fost învinsă, vineri, cu scorul de 6-4, 6-4, de Maria Sakkari din Grecia, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 3, în sferturile de finală ale Kremlin Cup.

Razvan Ilie,

Simona Halep a plecat ca outsider în partida de la Moscova, ţinând cont de forma în care se află cele două jucătoare, dar și de locul actual din ierarhia WTA.

[Sursa foto: Twitter]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Adversara Simonei Halep din sferturi, Maria Sakkari (26 de ani, 7 WTA), a obţinut cea mai bună performanţă a carierei. Prin victoria obţinută la Moscova, ea şi-a asigurat matematic prezenţa la Turneul Campioanelor, care se va desfăşura la Guadalajara (10-17 noiembrie).

Citeste si: Simona Halep s-a calificat în turul al doilea al Kremlin Cup

Simona Halep, eliminată de locul 7 WTA

Simona Halep a plecat ca outsider în partida de la Moscova, ţinând cont de forma în care se află cele două jucătoare, dar și de locul actual din ierarhia WTA.

Fostul lider WTA a pierdut în primul rând din punct de vedere fizic competiţia cu Sakkari, potrivit News.ro.

Supusă unei presiuni apăsătoare şi constante, Halep a ţinut cu greu pasul cu adversara ei.

Citeste si: Flacăra olimpică pentru Jocurile Olimpice de iarnă din 2022 de la Beiijng a fost aprinsă

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Deşi în primul set scorul a fost strâns şi jocul a părut echilibrat, sportiva din Grecia a dictat ritmul, a făcut majoritatea punctelor, şi pe ale ei şi pe ale Simonei, cu propriile greşeli, şi nu a lăsat impresia că e în pericol să scape înfruntarea din mână. 

Simona Halep a pierdut în primul rând din punct de vedere fizic competiţia cu Sakkari

[Sursa foto: Twitter]

Setul al doilea a fost, până la un punct, o demonstraţie de mobilitate, forţă şi inspiraţie oferită de Maria Sakkari. După un ghem cedat, la 3-0, pe serviciul Simonei Halep, grecoaica s-a desprins la 5-1 şi a servit pentru a se califica în penultimul act. 

Învingătoarea va evolua în semifinale cu Ekaterina Alexandrova, locul 37 WTA, care a eliminat-o, în sferturi, pe principala favorită, Arina Sabalenka, locul 2 WTA, cu 6-3, 6-4.

Simona Halep, la Transylvania Cup

Simona Halep va participa săptămâna viitoare la Transylvania Open, turneu de categorie WTA 250 organizat tot în sală, la Cluj-Napoca.

După competiţia din Moscova, jucătoarea română şi-a asigurat urcarea pe locul 17 WTA, începând de luni.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI