Simona Halep s-a întors astăzi în țară după 3 zile de audieri la Lausanne, Elveția. Sportiva a fost audiată pentru cazul de dopaj, la Tribunalul de Arbitraj Sportiv.

Halep, înapoi în țară după audierile din Elveția

La sosire, Halep s-a arătat destul de iritată de prezența reporterilor și nu a dorit să ofere declarații.

„Chiar e nevoie de toată chestia asta?”, a spus prompt sportiva, potrivit gsp.ro.

În jurul orei 11.30, astăzi, Simona Halep a aterizat pe aeroportul din Otopeni, unde a fost întâmpinată de mai mulți reporteri. Aceștia au luat-o la întrebări pe sportivă, însă, a refuzat dialogul, spunând doar că: „Nu am ce să comentez până vine decizia”.

Citește și: VIDEO- Sală de fitness atipică în Cluj! Ce se se găsește în încăpere pe lângă aparatele de sport?

Înainte să urce în mașină, Halep s-a arătat iritată de reporteri, ridicând brațele și întrebând: „Chiar e nevoie de toată chestia asta?”.

ITA a cerut mărirea pedepsei Simonei în cazul de dopaj

În cele 3 zile de audieri de la Elveția, Halep a prezentat argumente judecătorilor prin care să-și susțină nevinovăția în cazul de dopaj din august 2022.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Cătălin a căzut 300 de metri în gol pe Munții Bucegi! Cum s-a întâmplat tragedia?!- wowbiz.ro

Citeste si: Atac mafiot într-o staţiune din Grecia plină de români. Mai mulți oameni au fost împușcați, iar turiștii au intrat în panică- antena3.ro

halep

Simona Halep, înapoi în țară după audieri

[Sursa foto: Facebook - Simona Halep]

Însă, acuzatorii, avocații și experții ITIA, au venit cu argumente contra, motivând de ce consideră ei că a fost vorba de intenție. De asemenea, aceștia au cerut majorarea pedepsei Simonei.

Pe 7 februarie, Halep a petrecut circa 10 ore la TAS.

Nici atunci, la ieșirea de la audieri, sportiva nu a dorit să vorbească și a spus scurt: „Nu pot să vorbesc. Vorbim la final”.

Audierile s-au desfășurat în perioada 7-9 februarie 2024.

„Întrucât niciuna dintre părţi nu a solicitat o audiere publică, procedura se va desfăşura cu uşile închise, începând de miercuri, de la 10.30 (ora României), până vineri, aproximativ la 16.30 (ora României), fără ca Simona Halep să comunice din partea ei, înaintea unei sentinţe care va fi pronunţată la o dată încă necunoscută.

Citeste si: Ce spune Adriana Bahmuțeanu despre condițiile din fosta ei căsnicie și care sunt lucrurile pe care acum nu le-ar mai accepta. „Contractele alea nu aveam nicio valoare juridică.”- kfetele.ro

Citeste si: Criză fără precedent în Europa! Un virus periculos aduce scumpiri masive la carne- radioimpuls.ro

Citeste si: Echinacea, floarea care ajută sistemul imunitar: Poate reduce inflamația și este un antioxidant puternic. Ce beneficii pentru piele are- antena3.ro

Decizia panelului TAS va fi una finală şi inatacabilă, cu excepţia dreptului părţilor de a face un apel la Tribunalul federal elveţian, în termen de 30 de zile“, a precizat TAS.

În prima zi de audieri, Halep s-a arătat încrezătoare și a pășit cu zâmbetul pe buze în fața instanței, unde va fi judecată pentru cazul de dopaj.

Fostul număr 1 mondial în tenisul feminin nu a avut voie să facă declarații jurnaliștilor înainte de încheierea audierilor.

Descoperită dopată cu roxadustat, Simona a spus tot timpul că nu are nicio vină.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si