Close sidebar
Close sidebar

Simona Halep, înapoi pe teren: Este înscrisă la două turnee din luna octombrie

Simona Halep face încă o încercare din dorința de a reveni în tenisul la cel mai înalt nivel. După ce problemele de la genunchi i-au afectat în mare măsură parcursul din acest an, sportiva noastră s-a înscris la două turnee din luna octombrie și speră să facă un pas important pentru revenirea în elita tenisului.

Alis Pop,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Revenirea Simonei după suspendarea pentru dopaj nu a fost așa cum o anticipa sportiva noastră. Din păcate, problemele de la genunchi și-au spus cuvântul, iar Simona a disputat doar două meciuri oficiale în circuitul WTA. Mai întâi a jucat la Miami, imediat după ce a scăpat de suspendare, iar apoi la Trophée Clarins.

De atunci, Simona s-a confruntat tot mai puternic cu durerile la genunchi. A încercat mai multe tratamente, a mers inclusiv în Italia, iar acum speră să le lase în urmă și să poată juca din nou tenis la un nivel înalt.

Revenirea jucătoarei din Constanța se va produce într-un turneu de top, care va începe pe 21 octombrie. Acesta se va disputa la Tokyo și face parte din categoria WTA 500, ceea ce înseamnă că aproape toate jucătoarele de top vor fi prezente.

Concurența va fi acerbă, dar Simona nu pune accent pe rezultate în acest moment, ci pe forma sa fizică.

Imediat după turneul de la Tokyo, Simona va evolua într-un alt turneu din Asia, cel de la Hong Kong. Acesta face parte din categoria WTA 250, iar Simona a confirmat deja prezența.

Citeste si: El este Ciprian, tânărul de doar 33 de ani care și-a pierdut viața după ce a ajuns cu mașina sub un TIR. Ciprian era angajat al ISU Brașov: „Un salvator dedicat”- kanald.ro

Citeste si: Scene cumplite în pușcărie, după ce Gabriel de la "Puterea Dragostei" și-a înmormântat soția ucisă în Olanda. Ce se întâmplă cu el în aceste momente?- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie din India a cerut divorțul la 40 de zile după nuntă pentru că soțul ei face baie o dată pe lună- antena3.ro

„Cu mai multe luni în urmă, i-am spus fratelui meu că îmi este frică de viitor. Nu mi-a fost niciodată, în tenis știi mereu ce te așteaptă, însă după această experiență, îmi este puțin teamă.

Viața este frumoasă, dar grea uneori. Nu știi la ce să te aștepți. Vreau să mă întorc pe teren, să fiu aproape de ceea ce am fost. Îmi doresc copii, acesta este viitorul pe care îl imaginez: să am copii și să formez o familie”, a spus Simona Halep recent despre viitorul său.

https://www.youtube.com/watch?v=lE3vstKIWHw

Simona țintește revenirea în top 100 WTA în 2025

Având în vedere că nu a jucat în ultimii ani, Simona este în acest moment în afara top 1000 WTA. Ea a mărturisit însă că își dorește să revină în elita tenisului feminin. Chiar dacă se află pe finalul carierei, își propune să iasă pe ușa din față din tenisul feminin și să lase în urmă problemele de imagine cauzate de scandalul de dopaj în care a fost implicată.

Înainte de suspendare, Simona era una dintre cele mai bune jucătoare din lume și era una dintre primele favorite la fiecare turneu la care lua parte. Nu puțini sunt cei care au făcut măcar un bet pe victoriile sportivei noastre, rezultate care au adus atât de multă bucurie românilor și celor care au pariat pe ea.

Citeste si: Mihai Albu, despre discuțiile de după despărțirea de Iulia Albu. Designerul mărturisește că el a fost cel care a cerut divorțul. „Nu știu de ce a luat foc. Am cerut divorțul pentru că aveam neînțelegeri”- kfetele.ro

Citeste si: Cine este Ruxandra și cu ce se ocupă nora foștilor soți, Alin Oprea și Larisa Uță! Tânăra a intervenit dur în scandalul dintre cei doi- radioimpuls.ro

Citeste si: O femeie din India a cerut divorțul la 40 de zile după nuntă pentru că soțul ei face baie o dată pe lună- antena3.ro

Cele mai importante victorii pe care Simona le-a obținut în carieră sunt, de departe, cele două trofee de Grand Slam pe care le-a câștigat, la Roland Garros 2018 și Wimbledon 2019.

În 2018, Simona a învins-o în finala de la Roland Garros pe Sloane Stephens, după o revenire superbă, în timp ce, un an mai târziu, a învins-o pe Serena Williams în ultimul act de la Wimbledon, după o lecție de tenis. Ulterior, Simona a continuat să joace la un nivel înalt, însă nu a mai disputat nicio finală de Grand Slam. Aceste rezultate par a fi departe momentan, dar Simona își propune să fie sănătoasă și să ia turneu cu turneu în cursa spre revenirea în elita tenisului.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI