Close sidebar
Close sidebar

Simona Halep, start în forță la Transylvania Open. Cu cine va juca în optimi

Transylvania Open se apropie de faza optimilor de finală. Simona Halep, locul 18 mondial şi principala favorită la câștigarea trofeului de la Cluj-Napoca, s-a calificat în optimi după ce a învins-o, miercuri după amiaza, pe Gabriela Ruse, scor 6-1, 6-2.

Razvan Ilie,

Simona Halep s-a calificat în optimi după ce a învins-o pe Gabriela Ruse cu 6-1, 6-2, la Transylvania Open

[Sursa foto: Transylvania Open]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Simona Halep a învins-o pe Gabriela Ruse cu 6-1, 6-2, miercuri, în al doilea duel integral românesc din cadrul turneului de tenis Transylvania Open (WTA 250). Turneul este dotat cu premii totale de 235.238 de dolari

Citeste si: Medaliile de la Jocurile Olimpice de iarnă din 2022 vor fi inspirate de vechi pandantive chinezești de jad

Cum a decurs meciul Simonei Halep din primul tur al Transylvania Open

Primul set a fost la discreția fostului lider mondial, care a început în forță și s-a distanțat repede la 5-0. A fost momentul în Ruse a reușit să puncteze pe propriul serviciu, dar setul a intrat imediat în contul Simonei.

Partea secundă a fost puțin mai echilibrată, însă deznodământul partidei nu a stat nicio clipă sub semnul îndolielii și Halep a închis meciul după o oră și 14 minute.

Citeste si: Este doliu în lumea sportului. Un antrenor legendar a pierit

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Dublă câștigătoare și de trei ori finalistă de Grand Slam, fost lider mondial în clasamentul WTA și câștigătoare a 22 de turnee, Simona Halep este una dintre cele mai valoroase jucătoare din istoria tenisului mondial.

Citeste si: Emma Răducanu este dornică să ajungă în semifinale la Transylvania Open

Potrivit organizatorilor Transylvania Open este pentru prima dată din 2016 când Simona Halep joacă într-un turneu WTA organizat în România. 

Cu cine va juca Simona Halep în optimile de finală

Simona Halep şi-a asigurat un cec de 3.675 de dolari şi 30 de puncte WTA, urmând să joace în optimi contra rusoaicei Varvara Graceva (21 ani, 81 WTA).

Nu a fost un an tocmai bun pentru Simona Halep.

Românca a reușit să ajungă doar în sferturi la Australian Open și Moscova, în semifinale la Stuttgart și în optimi la US Open.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI