„Cel mai greu moment din cariera mea a fost când a trebuit să abandonez un meci din cauza durerilor. Se întâmplă să intri pe teren cu dureri, pe o scară de la 1 la 10, de 2, iar după câteva minute să ajungi la 8. Nu poți să mai controlezi nimic, e cumplit și frustrant.

E un sport solicitant tenisul, rotațiile pe care noi le avem în tenis sunt foarte riscante pentru coloană.

La 17 ani, am avut prima problemă la spate. Mi-au spus că sunt cea mai tânără pacientă cu hernie de disc. Am în jur de patru hernii, nu sunt ușor de gestionat. Permanent avem o durere, e greu”, a declarat Simona Halep, potrivit ProTV.

Simona Halep, planuri pentru 2021

Citeste si: Bilanț coronavirus, 2 decembrie 2020. Un nou record sumbru în România: câți pacienți sunt la ATI

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Sarmale de post. Rețeta secretă a măicuțelor de la Mănăstirea Ostrov. Un ingredient dă tot gustul!

După ce și-a revenit după coronavirus, Simona Halep a anunțat că lucrează deja la un plan pentru 2021 și că așteaptă cu nerăbdare să înceapă pregătirea pentru noul sezon.

“Sută la sută recuperată”, a mai scris ex-liderul WTA pe Twitter. “Deci putem începe pregătirea dinaintea sezonul (n.r. – 2021)”, a comentat antrenorul Darren Cahill, alături de care Simona Halep a reușit cele mai mari performanțe. “Pentru prima dată în viaţa mea, sunt super-fericită să încep”, a răspuns Simona Halep.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si