Halep s-a impus cu scorul de 6-0, 6-4, într-o oră şi 15 minute.

Românca şi-a adjudecat primul set în doar 22 de minute, reuşind trei break-uri. După zece minute, ea conducea deja cu 3-0.

Citeste si: Andreea Bălan a urcat prima oară pe scenă după ce a fost la un pas de moarte! Imagini de la show-ul cântăreței de seara trecută

În setul doi, Gasparian şi-a mai revenit şi a jucat mult mai bine, astfel că a fost o confuntare intensă. Rusoaica nu a reuşit însă să îi facă faţă fostului lider WTA. Halep s-a impus cu 6-4, în 54 de minute. Gasparian a reuşit două break-uri, iar Halep trei.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Setul secund a fost perturbat pe final de un anunţ făcut în mod repetat, referitor la anularea unui meci de dublu. Din cauza anunţului, a fost necesară rejucarea unui punct. Jocul a fost întrerupt pentru a se evita o nouă rejucare a punctului. În cele din urmă, cele două sportive au fost de acord să continue cu riscul ca, în cazul repetării anunţului, să se rejoace punctul.

Citeste si: Ana Otvoș a îmbrăcat rochia de mireasă înaintea lui Beatrice Olaru! Cum arată războinica de la Exatlon?

În turul doi, Simona Halep o va întâlni pe câştigătoarea meciului dintre americanca Alison Riske (49 WTA) şi britanica Johanna Konta (47 WTA).

Premiul pentru participarea în turul doi este de 42.220 de euro şi 65 de puncte.

Duminică a acces în runda secundă la Madrid şi Sorana Cîrstea, locul 93 WTA, care a trecut în runda inaugurală de americanca Madison Keys, numărul 14 mondial şi cap de serie 13, scor 3-6,

6-4, 6-1, într-o oră şi 45 de minute. Cîrstea, beneficiară de wild card, va juca în faza următoare cu sportiva franceză Caroline Garcia, locul 22 WTA.

Citeste si: Un DJ cunoscut a murit în timp ce se afla în vacanță în Bali: "Vă anunțăm cu regret că a fost implicat într-un accident fatal"

Astăzi joacă în primul tur şi Mihaela Buzărnescu, locul 29 WTA, care o are adversară pe australianca Ajla Tomljanovici, 43 WTA.

Simona Halep a câştigat în 2017 şi 2016 turneul organziat de Ion Ţiriac, iar anul trecut a ajuns în sferturi.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si