Adam Neat, cunoscut drept Dj Adam Sky, s-a stins din viață la vârsta de 42 de ani. Artistul se afla în vacanță într-o stațiune cunoscută din Bali și, potrivit autorităților a murit încercând să-și salveze prietena, pe Zoia Lukiantceva. Colega lui de breaslă s-a dezechilibrat și a căzut de pe marginea piscinei.

Citeste si: ISU Bucureşti-Ilfov recomandă populaţiei să întrerupă activităţile în aer liber şi să se adăpostească, după prognoza de ploi torenţiale şi vânt puternic

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem- wowbiz.ro

Citeste si: Sebastian Bodu îl face praf pe Răzvan Ciobanu: “Iresponsabil. Dacă dădea cu mașina peste vreun amărăștean din Corbu sau Săcele nu ar fi fost nicio tragedie”

Din primele informații, tragedia s-ar fi produs pe fondul consumului de alcool. Femeia a suferit mai multe fracturi, însă a supraviețuit. Adan Sky, din păcate, a murit încercând să o salveze.

„Vă anunțăm cu regret că Adam Neat a fost implicat într-un accident fatal, încercând să ajute o prietenă în Bali. Totul s-a petrecut sâmbătă, 4 mai 2019. Rudele și prietenii săi sunt distruși de durere, însă vor trebui să meargă în Bali pentru a pune la punct toate detaliile.

Vă transmitem rugămintea de a ne respecta intimitatea, în aceste momente cumplite, când încercăm cu toții să ne împăcăm cu pierderea suferită”, moartea lui a fost confirmată pe rețelele de socializare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si