Close sidebar
Close sidebar

Simona Halep și-a spulberat adversara și s-a calificat în semifinale la Praga

Simona Halep, numărul doi mondial, s-a calificat în stil de mare campioană în semifinalele turnelului de la Praga, după un meci în care a pierdut doar două game-uri. În semifinale, Halep ar putea juca cu Irina Begu.

R.I.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Simona Halep, victorie în 59 de minute

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, principala favorită, s-a calificat fără emoţii în semifinalele turneului WTA de la Praga, dotat cu premii totale de 202.250 dolari, vineri, după ce a învins-o pe poloneza Magdalena Frech cu 6-2, 6-0.

Simona Halep, numărul doi mondial, a obţinut victoria în doar 59 de minute în faţa unei adversare intrate pe tabloul principal din postura de ''lucky loser'' (22 ani, 174 WTA).

Citeste si: Un campion la înot a murit după un exercițiu de ținere a respirației

Simona Halep ar putea juca cu Irina Begu în semifinale

Meciul a fost unul fără istoric, deşi Simona Halep a comis unele erori, mai ales la serviciu (4 duble greşeli), însă s-a remarcat o creştere de nivel în jocul româncei faţă de partidele anterioare. Halep a avut multe lovituri câştigătoare, 22-6, ambele jucătoare făcând câte 16 erori neforţate.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Țara care impune noi restricții pentru România

Halep şi-a asigurat un cec de 8.035 dolari şi 110 puncte WTA, iar în penultimul act o va înfrunta pe învingătoarea dintre românca Irina Begu şi spaniola Sara Sorribes Tormo, meci programat vineri.

Begu a învins-o, tot vineri, pe elveţianca Leonie Kung, într-un final dramatic, cu 6-7 (3), 7-5, 7-6 (7).

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI