Suntem recunoscători pentru contribuţia  sa în  evoluţia staţiei, pentru dedicare şi pentru toate momentele speciale pe care le-a adus în fața publicului nostru.

Simona Pătruleasa este una dintre cele mai iubite vedete din România, un reper de profesionalism şi eleganţă pentru milioane de oameni, dar şi pentru industria media autohtonă.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

A intrat în echipa Kanal D în 2009 şi fost în permanenţă alături de publicul său, prin intermediul Ştirilor Kanal D.

“Este un moment emoţionant pentru mine, o alegere pe care am făcut-o pentru a explora şi alte oportunităţi de dezvoltare şi a mă bucura şi de mai mult timp alături de familia mea ”, a spus Simona Pătruleasa.

Întreaga echipă Kanal D îi doreşte mult succes în noile sale inițiative şi suntem convinși că Simona Patruleasa va continua să inspire prin tot ceea ce va realiza.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si