Cu lacrimile curgându-i pe obraji, Simona Secrier, cea care și-a petrecut aproape 24 de ani alături de Mihai Constantinescu, a povestit cât de grele au fost ultimele 6 luni, cele în care artistul era în comă, iar medicii nu-i dădeau nicio șansă.

Simona Secrier spune că a sperat până în ultima clipă că soțul ei își va reveni și, într-un final, vor pleca amândoi acasă.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

“El avea o putere interioară extraordinară și o credință aparte. Simțeam că va fi bine. Știam că mă aude când e în comă. Îi spuneam vrute și nevrute, ce făceam eu, ce făceau prietenii noștri, îi puneam muzică, îi citeam rugăciuni. Făceam ce simțeam eu că trebuie să fac”, a mărturisit Simona, într-o emisiune tv, unde a fost la mai bine de o lună de la moartea lui Mihai Constantinescu.

Citeste si: Femeile din viața lui Mihai Constantinescu au organizat împreună parastasul de 40 de zile al artistului

Citeste si: VIDEO| Mihai Constantinescu, drum lin spre „o lume minunată”. Mesajul emoționant al soției

Simona Secrier, femeia care și-a petrecut ultimii 24 de ani alături de Mihai Constantinescu și care-i devenise soție de curând, a povestit că medicii nu i-au dat speranțe, însă ea timp de 6 luni a tot sperat. „Medicii nu mi-au dat nicio speranță de la bun început, dar eu am crezut că se va vindeca.

Am sperat toți într-o minune. Aș fi vrut să plec cu el, dar Dumnezeu a avut alte planuri”, a spus cu lacrimi în ochi Simona.

Ultima dorință a lui Mihai Constantinescu! Văduva lui  spune că i-o va respecta

Simona Secrier a vorbit și despre ultima dorință a lui Mihai Constantinescu, pe care vrea să i-o respecte. Mihai Constantinescu a vrut ca Simona să-i cânte piesele, în special baladele!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si