O situație care depășește limitele imaginației a avut loc în Australia. O femeie și-a oligat mama și fratele să mănânce din cenușa bunicii lor. Ceea ce s-a vrut a fi o farsă s-a transformat într-un obicei, pentru că femeia a mărturisit că doar așa se poate apropia de bunica sa, potrivit informațiilor transmise de nypost.ro.

Dezvăluirile șocante ale femeii au fost făcute în timpul unei emisiuni de radio.

Și-a obligat mama și fratele să mănânce cu ea din cenușa bunicii

O femeie din Australia a făcut o dezvăluire șocantă în cadrul unei emisiuni de radio. Aceasta a povestit cum a mâncat din cenușa bunici i sale, împreună cu mama sa. 

Acțiunea celor două a continuat, de mai multe ori, la îndemnul acesteia. Totul a luat o întorsură diferită când și-a obligat fratele să o facă. Femeia a mărturisit că și-a pus mama să îi gătească a cestuia paste, în sosul cărora să pună din cenușa bunicii.

Citește și: A mâncat cinci mese tip fast food pe zi și a ajuns să cântărească 127 de kilograme. Ireal cât a slăbit, după o decizie de moment. Cum a ajuns să își schimbe radical viața

O femeie și-a obligat mama și fratele să mănânce din cenușa bunicii lor

[Sursa foto: istockphotos]

"Evident că eu și familia mea eram îndurerați, așa că m-am dus într-o seară la mama și m-am gândit să o înveselesc puțin… hai să gustăm din nou. După ce am făcut-o o dată, am pus-o pe mama să o facă pentru că nu voiam să fiu singură în asta", a mărturisit femeia, potrivit sursei citate anterior.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Femeia a declarat că totul a început și s-a vrut a fi o glumă, pentru că nu ar fi petrecut niciodată mult timp cu fratele său și a dorit să obțină o legătură care să îi apropie.

"Aceasta este partea pe care nu i-am spus-o nimănui. Nu am trăit unul cu celălalt de când eram copii mici. Așa că m-am gândit că ar fi amuzant să-i fac o glumă... și am pus o parte din cenușa lui Nan în sosul de paste", a mărturisit femeia, potrivit sursei citate anterior. 

Pastele au fost numite „Spaghetti alla Nan” de către familia femeii. 

Femeia a continuat mărturiile spunând că are o dependență acută de a consuma din cenușa bunicii sale. Aceasta a declarat că, mâncându-i rămășițele incinerate, se simte mai aproape de ea, pentru că a ajuns să facă parte din corpul ei.

Citește și: Ireal ce au decoperit medicii în corpul unui bebeluș abia născut! Anomalia este extrem de rară, 1 la 500.000 de copii

O femeie și-a obligat mama și fratele să mănânce din cenușa bunicii lor

[Sursa foto: istockphotos]

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

„Simt că suntem mai aproape ca niciodată. Nan va trăi prin mine pentru totdeauna”, a mărturisit femeia, potrivit sursei citate anterior.

Gazdele emisiunii, dar și ascultătorii au rămas șocați de cele devăluite de aceasta. În timp ce unii au fost uimiți, alții consideră că femeia a inventat povestea pentru a atrage atenția.

„A fost atât de deranjant și dezgustător”, a declarat unul dintre ascultătorii emisiunii, conform aceleiași surse.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si