Probabil te-ai saturat sa mergi la cumparaturi, in magazine si sa nu gasesti rochiile mult-dorite, care sa te scoata din anonimat si care sa iti inveseleasca ziua. Iar daca vorbim despre rochii de zi de calitate, lucrurile sunt si mai dificile. 

Noi iti propunem sa comanzi online tot ce iti doresti si astfel vei putea sa iti intregesti garderoba cu rochii frumoase, fabricate in Romania din materiale calitative, la preturi foarte bune.

In continuare, o sa iti prezentam cateva dintre preferatele noastre! 

Citeste si: Ardei umpluți de post rețetă: Ingredientul secret care dă tot gustul

Culoarea anului 2020 este albastrul clasic. De aceea, iti recomandam sa porti cat mai multe piese vestimentare in aceasta culoare superba, care nu este atat de greu de asortat pe cat ti-ai imagina. In plus, se potriveste oricui si poate fi integrata atat in tinute de zi, de seara, dar si in tinute pentru evenimente speciale. Recomandarea noastre este o Rochie Moze albastra cu volanase si cret in talie. Aceasta este ideala pentru a fi purtata la birou, la o intalnire cu prietenii sau poate chiar si la un eveniment de zi la care nu ai nevoie de o tinuta eleganta sau formala. Rochia prezinta dublura, are volanase in partea de jos, o panglica tip cravata la gat si maneci lungi cu mansete crete. 

O piesa vestimentara ideala pentru primavara, dar si pentru zilele mai racoroase de vara este Rochia La Donna bleumarin din voal cu frunze stilizate. Aceasta are aspect sofisticat, datorita imprimeului cu frunze stilizate de un roz prafuit. In principal, este o rochie de culoare bleumarin si textura de voal, croita in clos. Are un guler cu panglici lungi, pentru un plus de rafinament si maneci lungi, cu mansete si nasturi. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Cartofi la cuptor. Cum să îi prepari ca să iasă crocanţi la exterior și pufoși în interior. Iată secretul!

Daca te atrag rochiile care au croi cambrat, cu siguranta o sa ti se potriveasca o Rochie eleganta bleumarin cu imprimeu deosebit. Aceasta are o lungime midi, ceea ce ii confera din start un plus de eleganta. Pentru un aspect deosebit, rochia este ,,taiata” pe diagonala in partea de jos si are un rever pe partea dreapta. Are un decolteu rotund si un imprimeu deosebit, care imbina modele florale si elemente abstracte. Talia este evidentiata cu ajutorul unei curele de culoarea somonului, care are si o catarama aurie. 

Citeste si: Ciorbă de urzici: Rețeta minune care ține medicul la distanță

In cazul in care iti doresti o rochie care sa atraga prin simplitatea designului, permite-ne sa iti prezentam Rochia MBG eleganta alba cu imprimeu rosu. Aceasta poate fi purtata in nenumarate imprejurari datorita imprimeului discret rosu si culorii albe care predomina.

Suntem siguri ca o sa iti placa si maneca tip volanas, dar si faptul ca are o dublura alba. 

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Supă de găluște. De ce se întăresc găluștele de griș? Greșeala pe care trebuie să o eviți!

Si ultima, dar nu cea din urma, Rochia cu imprimeu floral Atmosphere. Este o rochie scurta, cu volane in partea de jos si pe lungime, cu un croi cambrat in talie si lejer in partea de jos si cu un decolteu petrecut in V. Este ideala pentru un eveniment lejer, de zi. 

Speram ca ti-au placut recomandarile noastre si am vrea sa stim care este rochia ta preferata dintre cele mentionate! 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si