Close sidebar
Close sidebar

"Sindromul varcolacului" poate aparea si la oameni. Cum se manifesta aceasta boala

Un barbat din China sufera de o boala ciudata, dar care se poate dezvolta rapid la oameni. Hipertricoza sau "sindromul varcolacului" este afectiunea care il face sa arate asa.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Aceasta boala poate aparea la nastere sau se poate dezvolta in timp. Este o afectiune congenitala rara, iar la acest chinez se manifesta ca un nev pigmentar gigantic pilos ce il face sa arate ca un om cu "blana".

Semnele care te pot duce cu gandul ca ai putea suferi de aceasta afectiune sunt niste alunite, cunoscute popular ca "alunite gigantice cu blana". Acestea se pot dezvolta si corpul tau se poate arata ca al unui "varcolac".

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Cel mai faimos caz de hipertricoza din istoria omenirii este cel al lui Petrus Gonsalvus, cel despre care se presupune ca a stat la baza povestii "Frumoasa si Bestia".

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI