Potrivit Daily Mail, Sinead O’Connor vorbeste pentru prima data in mod public despre cea mai recenta cadere emotionala prin care a trecut luna trecuta si sustine ca problemele sale psihice sunt rezultatul abuzului fizic si sexual caruia a fost supusa de propria mama atunci când se afla la vârsta adolescentei.  Sinead povesteste cu ochii in lacrimi: “ Mama nu era bine deloc din punct de vedere psihic, as putea spune ca era posedata,desi nu sunt sigura de existenta entitatilor malefice.

Detinea o camera de tortura. Era o persoana care zâmbea sadic atunci când imi facea rau, deriva placere din durerea mea.  Obisnuia sa ma oblige sa spun ca nu sunt buna de nimic in timp ce ma batea.”

A adaugat ca este constienta ca o persoana care sufera de probleme psihice poate fi o povara pentru familia din care provine si ca nu se asteapta sa primeasca un suport moral din partea celor dragi, caci ei nu pot intelege momentele prin care trece.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

In luna august, cântareata a fost internata intr-un spital de psihiatrie, iar reprezentantii institutiei au declarat ca ea se simte mai bine si ca nu se mai afla in pericol de a se automutila. Caderea nervoasa s-a datorat unui proces pe care un fost iubit l-a intentat impotriva ei, a sustinut Sinead pentru publicatia Daily Mail.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si