Cosmin Birsan a iesit in strada pentru a protesta impotriva modificarilor legilor penale si a fost amendat de politie cu suma de 600 de lei. Mai mult, primarul PSD din Odobesti l-a dat in judecata si ii cere daune morale de 150.000 de lei, scrie adevarul.ro. Edilul sustin ca Birsan, singurul protestatar din oras, a proferat injurii si expresii jignitoare la adresa primariei si a functionarilor publici, lezandu-le demnitatea si onoarea.



In cererea de chemare in judecata edilul vrea „ sa li se interzica sa posteze mesaje calomnioase, insultatoare sau de natura a aduce atingere vietii private si a familiei mele. Sa obligati paratii sa stearga toate postarile calomnioase, insultatoare sau de natura a aduce atingere vietii private si imaginii mele si a familiei mele pe pe toate conturile de Facebook pe care le administreaza acestia”.

" Din momentul in care am trimis un plic la D.N.A. si am sesizat o serie de nereguli,calvarul a inceput: doua amenzi de la Politia Odobesti,un avertisment de la Politia Economica Vrancea,apoi chemarea in judecata in care mi se cer daune morale de 150.000 de lei. De fapt,asta a deranjat, ca am apelat la unele institutii ale statului roman. Toate sesizarile(peste 10),au fost transmise catre Parchetul Vrancea,care de 3 luni, TACE! De ce tace?! Judecati voi!", a scris Cosmin pe pagina de socializare.




Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si