Cristina și Radu, la un pas de a-și mai da o șansă! Radu este foarte gelos, după ce și-a văzut fosta iubită, pe Cristina, în compania lui Marnel.

Concurenții din Casa iubirii, sezonul 2, au parte în fiecare ediție de noi provocări de senzație, momente romantice, situații hazlii, însă și de tensiuni uriașe, care de cele mai multe ori le dau mari bătăi de cap mai ales celor care au deja o relație în cadrul show-ului.

Citește și: Patricia a izbucnit în lacrimi în ediția de azi a emisiunii ”Casa Iubirii”. Care este motivul

Radu, gelos până peste măsură

Tânărul a recunoscut în fața Cristinei că se simte răpus de gelozie atunci când o vede pe aceasta în compania altui bărbat. Momentele tulburătoare au fost atunci când Marinel a ajuns în tabăra fetelor, unde a încercat să o sprijine pe Cristina.

Mainel și Cristina și-au zâmbit, iar această apropiere a venit ca o piatră în inimă pentru Radu, care și-a ieșit din minți. Așadar, văzându-se în postura de a o pierde pe concurentă definitiv, i-a cerut câteva minute pentru a vorbi cu ea.

Citește și: Băieții l-au luat în vizor pe Laurențiu după întâlnirea cu Patricia. Ce au avut să-i reproșeze concurentului

Concurentul i-a spus fostei sale iubite că regretă mult despărțirea recentă, care s-a produs din cauza unor lucruri aparent banale și infantile, care i-au îndepărtat. Cristina i-a reproșat că a durut-o foarte mult motivul invocat de el și că i-a afectat mult imaginea.

Ce au vorbit Cristina și Radu?

Radu: Relația noastră s-a rupt pentru că în fiecare zi s-a întâmplat câte ceva! Și asta te răcește puțin câte puțin!

Cristina: Pe mine ceea ce m-a dus la pământ e motivul pe care tu l-ai adus! Și nu numai pe mine, ci și pe familia mea!

Citește și: Radu se arată gelos atunci când Marinel și Cristina au un moment de dans

Radu: Am înțeles și îmi pare rău că nu ți-am spus asta când am fost atunci! Nu e un motiv dacă îl privești din afară! Acum vreau să vorbesc sincer cu ține legat de aspectul asta! Nu e vină ta! Asta se poate întâmplă oricui! Poate și mie mi se poate întâmplă! Eu n-am putut să-ți spun în afară emisiunii, n-am putut!(...) Asta nu înseamnă că eu n-am ținut la tine, Cristina!

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cristina: S-a interpretat că și când eu nu sunt îngrijită! Ai înțeles? S-a interpretat foarte urat!

Citește și: ”Nu a iubit-o niciodată pe Cristina”. O fostă concurentă ”Casa Iubirii” face dezvăluiri despre Radu

Radu: A fost cea mai urâtă chestie! Trebuia mai bine să fi așteptat și să fi vorbit cu cineva să putem vorbi aspectul asta! Nu e că tu nu ești îngrijită! Nu vreau să mai discutăm despre asta!

Cristina: Păi zi așa, că au fost mai multe lucruri, mult mai multe!

Radu: Noi am zis că o să rămână la nivel de glumă ce a fost! Și acum mai ales tu și cu Marinel, toată ziua bună ziua!

Citește și: Kinga este sigură de faptul că Radu se va împăca cu cristina. Ce spune despre acesta fosta concurentă ”Casa Iubirii”

Cristina: Care toată ziua bună ziua?

Radu: Tu când erau supărată, Marinel hai să vin să te împac! Hai că vin la tine!

Cristina: Și pe tine te afectează lucrul asta?

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Radu: Mă afectează! Pe cuvântul meu de om că mă afectează! Suntem în Săptămâna Mare! Ai o simpatie mică pentru el! Și acum văd și toate astea! Nu mă așteptăm să ajungem în situația asta niciodată!

Citește și: Bianca a fost dată afară din emisiunea ”Casa Iubirii”. Ce spune Andreea Mantea

Cristina: Sincer nici eu nu mă așteptăm! Aveam alte așteptări! Și tu ai venit aici să razi atât de tare! Ai venit să încerci să îmi arăți mie că tu ai trecut peste!

Radu: Încă mai simt ceva pentru ține, adică simpatie și faptul că încă mi-e drag de ține! Când stau în preajma ta mă iau așa căldurile! Adică chiar dacă au fost atâtea chestii între noi, eu chiar mai simt ceva pentru tine!(...) Nu pot să trec atât de ușor peste ce a fost între noi pentru că au fost momente frumoase! Nu e ușor de trecut cu vederea!

Citește și: Nona și Ionuț vor avea parte de o cameră roșie. Concurenta va izbucni în lacrimi

Cristina: Sunt unele lucruri care mă deranjau pe care le făceai cu Emma!

Radu: Între mine și Emma nu e nimic! E o persoană simpatică! Dar nu există nimic! Eu nu simt nimic din partea ei!(...) Dar acum... crezi că între noi doi ar mai putea fi vreo rezolvare?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si