Close sidebar
Close sidebar

Situație nemaiîntâlnită la o nuntă din Buzău! O petrecăreață a furat mașina lăutarilor, s-a plimbat nestingherită prin oraș și a ajuns într-un loc total neașteptat

După ce a petrecut o noapte întreagă la o nuntă, o femeie a vrut să plece acasă cu un taxi. Pentru că nu a găsit un taxi care să o ducă la hotel, femeia a decis să plece cu duba formației care a cântat la nuntă.

Madalina Grigore,

Situație nemaiîntâlnită la o nuntă din Buzău! O petrecăreață a furat mașina lăutarilor, s-a plimbat nestingherită prin oraș și a ajuns într-un loc total neașteptat

[Sursa foto: Colaj Istockphoto.com]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Întâmplare neobișnuită după petrecere. O femeie care a mers la o nuntă a vrut ca după petrecere să plece la hotelul unde era cazată cu un taxi. Dar pentru că nu a găsit, femeia care se afla sub influența băuturilor alcoolice, a decis să ia duba formației care a cântat la nuntă și să meargă la hotel.

O  petrecăreață a plecat de la nuntă cu mașina lăutarilor

Plecată de la petrecere cu duba lăutarilor, femeia a reușit să ajungă la hotelul unde era cazată doar că pe drum a și lovit mașina. Femeia a lăsat mașina în parcarea hotelului și, pentru că era obosită după nuntă, a mers să se culce.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, femeia din Prahova are 29 de ani și a fost invitată la o nuntă care a avut loc la Buzău, în weekend.

Duminică dimineața, pe 14 ianuarie 2024, la finalul petrecerii, tânăra ar fi căutat o mașină cu care să ajungă la hotelul unde era cazată.

Tânăra ar fi rugat o persoană să îi cheme un taxi, dar nu a mai avut răbdare să ca acesta să vină. I-ar fi făcut cu ochiul o dubiță pe care muzicanții au lăsat-o lângă local. Formația se pregătea să plece, iar mașina era în fața restaurantului, cu motorul pornit.

Citește și: VIDEO- Școala de șoferi gratis. Ce condiții trebuie îndeplinite?

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Femeia a așteptat ca muzicanții să meargă în salon să își ia sculele, moment în care s-a urcat la volan și a pornit spre hotel. Pentru că era sub influența alcoolului, prahoveanca nu a reușit să țină direcția și a lovit dubița pe traseu. A ajuns într-un final la hotel, a lăsat duba în parcare și a mers în cameră.

„Din cercetările efectuate de către polițiști s-a stabilit că, în ziua de 14 ianuarie a.c.,

membrul unei formații muzicale a lăsat un autovehicul pornit și neasigurat în fața unui restaurant. Bănuita ar fi profitat de neglijența acestuia, ar fi sustras autovehiculul, pe care l-ar fi condus până la o unitate hotelieră, pe traseul parcurs fiind implicată şi într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Buzău.

Tânăra a fost trezită din somn de polițiștii care au fost anunțați de lăutarii care nu au mai găsit mașina în fața restaurantului.

Citește și: Protestatarii fermieri și transportatori vor să blocheze marile orașe din țară. Oamenii legii au deschis dosare penale pentru instigare la violență

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„În urma investigațiilor, polițiștii au identificat-o și depistat-o pe tânără. Întrucât emana halenă alcoolica, a fost testată cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. Prahoveanca a fost condusă la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, a precizat Poliția Buzău.

Femeia în vârstă de 29 de ani s-a ales cu dosar penal pentru furt în scop de folosință şi pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI