La doi ani si jumatate de la tragedia din Colectiv, stadiul procesului in care sunt judecati patronii localului, pirotehnistul si sefii acestuia bate pasul pe loc. In schimb, o situatie cel putin ciudata persista din octombrie 2015 si pana azi: director si administratorul firmei de artificii nu pot lua legatura si nu se pot apropia unul de celalalt, cu toate ca sunt frati.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Daniela Ioana Nita si Cristian Mihai Nita sunt inculpati in procesul legat de incendiul de la Colectiv. Ei sunt administrator, respectiv director (dar si asociati) ai societatii Golden Ideas Fireworks SRL, care a asigurat spectacolul pirotehnic ce a incendiat clubul Colectiv. Ei sunt acuzati ca ca au distrus documente si au sustras probe si inscrisuri ale firmei, chiar in noaptea tragediei. De asemenea, cei doi sunt frati.

La putin timp dupa ce sotii Nita au fost audiati in legatura cu incendiul de la Colectiv, ei au fost dusi in arest, dupa care au fost plasati sub control judiciar, cu interdictia de a se apropia unul de celalalt sau de a comunica direct sau indirect. Ultima oara, cei doi au contestat aceasta decizie in decembrie 2017, insa judecatorii le-au respins solicitarea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si