Close sidebar
Close sidebar

Situație revoltătoare în România. Al cincilea urs mort după ce a fost călcat de o mașină

Un alt urs a fost călcat sâmbătă de o mașină, în județul Mureș. Animalul a fost găsit mort la câțiva kilometri de locul în care a fost lovit.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Situație revoltătoare în România, un al cincilea urs este implicat în accident cu o mașină, în luna noiembrie. O mașină a lovit un urs în localitatea Suseni, potrivit prefectului județului Mureș, Mircea Dușa, care a declarat pentru Mediafax.

„Imediat am declanșat procedura pe care am aprobat-o în asemenea cazuri. Într-un timp foarte scurt echipajul de Poliție din zonă s-a deplasat acolo și mi-a confirmat cazul”, a transmis Mircea Dușa.

Citeste si: Copilă de 6 ani din Brașov, lovită și batjocorită de mamă:"Te rog eu mamă, nu mai da!"

Situație revoltătoare în România- Al cincilea urs mort, după ce a fost călcat de o mașină

Autoritățile i-au transmis prefectului că animalul accidentat nu a mai fost găsit la locul unde a avut loc impactul, însă ulterior l-au găsit la câțiva kilometri distanță.

Ursul a fost preluat de paznicii de vânătoare din zonă.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Atac cu cuţit la Haga; trei minori au fost răniţi

Ultimul urs lovit de un autoturism a fost în județul Mureș, în urmă cu o săptămână, în localitatea Găiești. Inițial s-a crezut că animalul murise, dar reprezentanţii Prefecturii Mureş au constatat că era viu.

Citeste si: Transport de ovine reţinut de inspectorii ANSVSA în Portul Midia, după ce s-a constatat că pe navă condiţiile nu erau corespunzătoare

Un alt urs a fost lovit de o mașină în judeţul Harghita şi a agonizat aproape o zi la locul accidentului. Apoi, ursul a fost împuşcat de vânători.

Cu ceva timp în urmă, un alt urs a fost lovit mortal de un autoturism în comuna Ghindaru din judeţul Mureş.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI