Close sidebar
Close sidebar

Situatie revoltatoare la o scoala speciala din Capitala! Copiii ar fi loviti, trantiti si legati

Acuzatii strigatoare la cer la adresa unei scoli speciale din Capitala! Unii parinti si angajati au demascat orori de neimaginat. Copiii ar fi loviti brutal, trantiti sau legati cu funii.Va avertizam ca urmeaza imagini si informatii cu un puternic impact emotional.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Dezvaluirile cutremuratoare sunt facute de catre un dascal al scolii speciale numarul 4, care habar nu are ca e filmat cu camera ascunsa. Satul sa mai fie partas la orori... paznicul institutiei a inregistrat totul.

E incredibil cu cata seninatate vorbeste barbatul din imagini despre corectiile agresive pe care le aplica micutilor.

Marturisirile socante sunt confirmate de o mama, care sustine ca baietelul ei, bolnav de sidrom Down, ar fi fost lovit cu bestialitate de un dascal si ar fi ramas fara un dinte.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

LEGATUL CU FUNIA, UN JOC?

Padure faca uscaturi nu exista, spun dascalii scolii speciale, care se apara totodata. Sustin ca legatul cu funia ar fi, de fapt, un... simplu joc.

Ororile petrecute in spatele usilor inchise au fost prezentate procurilor de reprezentantii Centrului European pentru Drepturile Copiilor. 

„Sa instaleze regim de urgenta, camere de luat vederi in toate cele 176 de scoli speciale din Romania.

Sa acorde accesul societati civile in vizite de monitorizare inopinate in aceste institutii”, Madalina Turza, presedintelui Centrului European pentru Drepturile Copilului.

„Nu a fost sesizat cu privire la ceea ce vedeti in filmuletele acelea. Acum am trimis dimineata in urma reactiilor din presa am trimis o echipa care analizeaza situatia”, a declarat Mihaela Ungureanu, director DGASPC, Sector 4.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI