Potrivit informațiilor dezvăluite de jurnaliștii de la  Ferrara Today, tentativă rapidă și bruscă de răpire a fost urmată de o fugă la fel de promptă.

Micuța în vârstă de aproape 3 ani se afla în compania mamei sale, o româncă în vârstă de 20 de ani, și a bunicii sale în vârstă de 43 de ani, atunci când a fost smulsă brusc de lângă ele de către indianul în vârstă de 25 de ani.

Citește și: Detalii uluitoare din cazul Anicăi Panfile, românca găsită moartă într-un râu din Italia. Femeia ar fi cerut 10.000 de euro împrumut de la fostul angajator

Individul a încercat să fugă cu fetița pe jos. Se presupune că acesta s-ar fi îndreptat spre cea mai apropiată gară, posibil cu intenția de a urca într-un tren.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Datorită vigilenței bunicii, fetița de 3 ani a scăpat din mâinile răpitorului. Femeia în vârstă de 43 de ani l-a urmărit pe indian și a reușit să-l ajungă din urmă. Abia atunci, bărbatul a lăsat copila și a dispărut.

Fetița a fost salvată de bunică

Mama și bunica, ambele românce, au apelat imediat la oamenii legii, furnizând o descriere precisă al presupusului răpitor.

Mai mulți martori au confirmat această versiune a evenimentelor, atestând identitatea bărbatului. Autoritățile l-au localizat, l-au arestat și l-au dus la sediul carabinierilor.

Citește și: „A murit ca un câine. Un băiat cu inima de aur”. Gabriel a murit la doar 22 de ani, pe un drum din Italia

La sediul carabinierilor, suspectul ar fi recunoscut că a încercat să răpească fetița, însă a susținut că aceasta nu este fiica femeii în vârstă de 20 de ani. În legătură cu acest aspect, autoritățile au inițiat mai multe investigații pentru a clarifica situația.

În acest timp, bărbatul în vârstă de 25 de ani a fost denunțat pentru sechestrare de persoană agravată, conform informațiilor furnizate de sursa citată.

Citește și: „Voia să-și facă o căsuță. O iubește foarte mult”. Sfârșitul tragic a doi români, care au murit în drum spre casă. Ei veneau în vacanță, acasă, în România


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si