Când Jade Davis a ajuns la 170 de kg, a simțit pe pielea ei că trebuie să schimbe ceva, potrivit NY Post.

Citește și: Copiii care consumă acest aliment în fiecare zi cresc mai înalți- studiu

Tânăra de 24 de ani s-a speriat după ce a vorbit cu medicii și a reușit să slăbească cu 100 de kilograme prin propria voință.

Moment de cotitură pentru tânăra de 170 de kg

„Din cauza diabetului meu [de tip 2], medicul mi-a spus direct: 'trebuie să slăbești sau vei muri'”, a povestit Jade Davis pentru South West News Service.

„Acela a fost punctul de cotitură pentru mine și am început să slăbesc”, a spus ea.

Jade Davis a ajuns la 170 de kg

Jade Davis, slăbire de la 170 de kg

[Sursa foto: Instagram]

Femeia care lucrează în domeniul serviciilor de asistență medicală a recunoscut că diagnosticul a speriat-o și că a fost copleșită de perspectiva sumbră care o aștepta dacă nu începea să facă schimbări.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„M-am săturat să trăiesc într-un corp așa masiv și mi-era frică de ceea ce avea să-mi aducă viitorul din cauza greutății”, a spus ea.

Cuvintele „vei muri” au făcut-o să meargă cât mai decisă pe drumul schimbării. "Am primit o încurajare importanta din partea familiei mele care a contat foarte mult”, a explicat ea.

Tânăra de 24 de ani avea 170 de kg, iar acum e "trasă prin inel"

"Modul în care sunt tratată acum s-a schimbat complet"

Davis a mărturisit că a fost hărțuită pentru aspectul ei încă de când era copil, spunând că a fost întotdeauna una dintre fetele „mai mari” și că a fost batjocorită din cauza asta.

„Eram obișnuită să fiu cea pe care oamenii o iau în râs. Evident, acum [că am slăbit] modul în care sunt tratată s-a schimbat complet – sunt multe care s-au schimbat doar din cauza dimensiunii mele”, a spus ea.

„Mi s-a spus mereu „grasa” și toți din jurul meu îmi spuneau „trebuie să slăbești”, își amintește tânăra.

Jade Davis, care și-a documentat parcursul de slăbire pe TikTok, spune că a fost blocată într-un ciclu de alimentație excesivă și că mânca de fiecare dată când se simțea supărată sau scăpată de sub control într-o situație.

De trei ani, a apelat la un nutriționist și face exerciții la sală și jogging în fiecare zi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si