O pensionară a murit după ce a căzut de la etajul unui bloc

Conform informațiilor transmise de Poliția Olt, femeia a căzut de la etajul 7 al unui bloc situat pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza, din municipiul Slatina.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că o femeie, în vârstă de 65 de ani, din municipiul Slatina, județul Olt, ar fi căzut de la ultimul etaj al unui bloc situat pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza, din aceeași localitate.

În urma evenimentului, femeia nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind constatat decesul ”, transmite Poliția Olt.

Citește și: Un biciclist a fost accidentat mortal pe o stradă din Galaţi

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind continuate cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Un bărbat din Brașov a amenințat că se aruncă de la etajul trei al unui bloc. Pompierii au intervenit la timp

Un bărbat de 72 de ani din Brașov a amenințat că se sinucide, în timp ce se afla la balconul de la etajul 3, al unui bloc de pe Aleea Constructorilor. Pompierii au reușit să-l salveze pe bărbat.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Pompierii au intervenit la timp în Brașov, după ce  un bărbat a amenințat că se aruncă de la etajul trei al unui bloc.

Autoritățile au transmis că:  „La data de 07.07.2023, în jurul orei 05.00, un bărbat, de 72 de ani, care amenința că se sinucide, în timp ce se afla la balconul de la etajul 3, al unui bloc de pe Aleea Constructorilor, din municipiul Brașov, a fost salvat de colegii noștri, Danesc Bogdan, Rotundu Lucian și Truța Florin din cadrul Secției 3 Poliție Brașov.

Citește și: Bărbat surprins de câteva burlane de fântână, în timp ce săpa un puț

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Astfel, în timp ce aceștia erau de serviciu, după o noapte în care au a cționat în stradă pentru siguranța cetățenilor, s-au deplasat de urgență la locația indicată prin apelul  de urgență, moment în care l-au reperat pe bărbatul respectiv în exteriorul balconului de la etajul 3 al blocului, fiind susținut doar de prelata de protecție a balconului de la etajul inferior. La un moment dat bărbatul a alunecat și, conștientizând pericolul în care se afla, s-a prins cu mâinile de balustradă, cu picioarele atârnând pe lângă prelată, riscând astfel să cadă de la etaj. 

Finalul a fost unul fericit, de jos venind în sprijinul colegilor noștri pompierii, care au ridicat scara și l-au preluat pe bărbat”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si