Amenzi usturătoare după slujba religioasă

Polițiștii au aplicat 16 amenzi în valoare de 52.500 lei după apariţia, pe un site de socializare, a unor imagini de la o adunare religioasă la care au participat peste 200 de persoane în localitatea Umbrăreşti, informează, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi.

Poliţiştii s-au autosesizat şi au stabilit că, duminică, în intervalul orar 18,00-21,00, în curtea locuinţei unui bărbat de 27 ani, din comuna Umbrăreşti, ar fi fost organizată o întrunire cu caracter religios, la care au participat mai mult de 200 de persoane.

Citeste si: VIDEO- Casă de vedetă: Andreea Marin, în grădina ei de vară

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Pe imagini se observă că nimeni nu poartă mască de protecţie, iar oamenii stau pe scaune unii lângă ceilalţi, deci de distanţare socială nici nu poate fi vorba.

Citeste si: Situaţie alarmantă la o ferma din Germania: 150 de români, testați pozitiv

"Întrucât s-a constatat nerespectarea legislaţiei în vigoare cu privire la interdicţiile organizării de activităţi în spaţii deschise, poliţiştii au aplicat mai multe sancţiuni contravenţionale.

Astfel, organizatorul întrunirii a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 15.000 lei, iar alţi 15 participanţi, identificaţi până în prezent, au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare de 2.500 de lei, fiecare", se arată în informarea IPJ Galaţi.

Citeste si: Doliu în lumea muzicii. Un român celebru, răpus de coronavirus la 56 de ani

În continuare, poliţiştii desfăşoară activităţi pentru identificarea şi sancţionarea tuturor persoanelor care au participat la această adunare.

Potrivit presei locale, chiar și primarul localității a fost văzut la slujba penticostală din curtea localnicului de 27 de ani.

Tot mai multe cazuri de infectare în județul Galați

În contextul în care numărul infectărilor cu coronavirus crește de la o zi la alta, fiind înregistrate 67 de cazuri noi în doar 48 de ore, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență s-a întrunit și a stabilit noi măsuri pentru limitarea răspândirii virusului. Printre noile reguli se numără și închiderea spațiilor de joacă pentru copii, atât cele publice, cât și cele private, potrivit ViataLibera.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si