UPDATE. Cătălin Cherecheș a făcut primele declarații. Acesta susține că nu știe despre ce este vorba. De asemenea, el a adăugat faptul că, dacă soacra sa a făcut aceste lucruri, trebuie să suporte consecințele, potrivit Antena3.ro

„Să mă documentez, că habar nu am despre ce e vorba. Haideți, lăsați-mă zece minute. Dar de unde să știu eu… că dacă știam… habar n-am despre ce e vorba, mi se pare o prostie.

Dacă a făcut așa ceva, oricum n-a făcut-o în numele meu, să i se aplice prevederile legale. Cât de drastice. Că lucrurile astea mi se par niște cretinătăți. De unde să știu eu cine și ce putea? Mi se pare că un om normal nu poate să facă.

Lăsați-mă să vorbesc cu nevastă-mea. Cu soacra n-am vorbit de când m-am însurat. Stă în alt oraș, nu în Baia Mare. De unde să știu că o cunoaște (n.r. pe mama judecătoarei). Pe de altă parte, nu e exclus să fie vreo manevră din asta, chiar intenționată, chiar și de soacră. Nu știu, eu nu cred decât în mama și în Dumnezeu”, a spus Cătălin Cherecheș la Antena 3.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Potrivit unor surse judiciare, ofiţerii DNA au prins-o în flagrant pe soacra primarului Cătălin Cherecheş la Cluj. Ea încerca să dea o sumă de 50.000 de euro mamei judecătoarei care urma să pronunţe sentinţa definitivă într-un dosar de corupţie, pe data de 24 noiembrie la Curtea de Apel Cluj.

Mită pentru o pedeapsă mai blândă pentru ginerele său

Soacra lui Cherecheș ar fi avut o discuție cu mama judecătoarei, pe care o cunoștea, și i-ar fi promis o sumă de bani pentru a obține o condamnare mai blândă în cazul ginerelui său.

Soacra primarului din Baia Mare urmează să fie audiata la DNA Cluj, fiind acuzată de cumpărare de influență și dare de mită.

Soacra lui Cătălin Cherecheş, primarul din Baia Mare, a fost prinsă în flagrant

Soacra lui Cătălin Cherecheş, primarul din Baia Mare, a fost prinsă în flagrant

[Sursa foto: Facebook]

Prima reacție a primarului

Primarul a declarat că nu ştie despre ce este vorba, pentru antena3.ro: "Mi se pare o prostie. Nu ştiu despre ce este vorba. Eu sunt la birou, îmi văd de treabă".

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Citește și: Fost brancardier din Craiova, prins în flagrant în timp ce primea mită. Bărbatul a luat bani în valoare de 22.500 de euro, de la oameni care voiau să se angajeze la spital

De ce este acuzat Cătălin Cherecheș

Cătălin Cherecheș, primarul din Baia Mare, a fost trimis în judecată de DNA în anul 2016. Este vorba de un dosar în care este acuzat de luare de mită.

A fost apoi condamnat în februarie 2022 de Tribunalul Cluj la cinci ani de închisoare pentru luare de mită în formă continuată și interzicerea pe o durată de patru ani a dreptului de a candida, de a fi ales și de a ocupa o funcție publică.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si