Răsturnare de situație în cazul Caracal! După mai bine de două luni și jumătate de anchetă, lucrurile par a fi, paradoxal, exact în punctul în care au început căutările!!! Informațiile sunt contradictorii, de la faptul că Alexandra și Luiza ar fi fost arse într-un butoi de Gheorghe Dincă, monstrul care de altfel și-a mărturisit crimele, până la veștile conform cărora ambele fete ar fi în viață și ar "presta" activități sexuale pe străzile de "profil" din Italia.

Gheorghe Dincă, analizat de profileri din străinătate

Poate tocmai de aceea, în ultima perioadă, aria de căutări a fost extinsă, mai mult s-a apelat și la profileri chiar și din străinătate pentru ca situația să fie elucidată.

"Gheorghe Dincă a fost supus la tot felul de teste, și cum s-a dovedit că a avut discernământ în momentul crimelor, s-a ajuns la concluzia că este necesară și o altă evaluare, de data aceasta, externă. În celula lui de la Jilava, bărbatul a fost vizitat de specialiști care, în scurt timp, vor da și și un verdict privitor la acțiunile bărbatului și, firește, a disparițiilor celor două fete", au spus surse din caz.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Bombă în cazul Caracal! Unde a fost văzută Alexandra sâmbăta trecută, pe 5 octombrie 2019, la ora 16:00

Citeste si: Este clar, Alexandra trăiește! Eleva răpită de Gheorghe Dincă a fost traficată de albanezi

Citeste si: Șoc în cazul Caracal! Fragmente din mandibula Alexandrei s-au găsit în butoiul groazei lui Gheorghe Dincă

Mama Alexandrei Măceșanu în stare de șoc! ”A ajuns la capătul puterilor”

Pe de altă parte, o ultima informație a afectat teribil familia adolescentelor. Mama Alexandrei Măceșanu este în stare de șoc după ce avocații i-au transmis că este posibil ca întreg caz al fiicei sale să se reia de la zero. "De când s-a schimbat șeful DIICOT, s-au făcut o serie de recuzări în legătură cu oamenii legii care s-au ocupat până acum de dosar, lucru ce ar putea să ducă la înlocuirea procurilor. Mama Alexandrei a aflat că o astfel de perspectivă ar duce la reluarea cercetărilor, motiv pentru ce a determinat-o să izbucnească în lacrimi și să spună că practic a ajuns la capătul puterilor. În altă ordine de idei însă, dacă lucrurile vor sta exact așa, ar fi și un lucru bun, fiindcă fata ei nu ar mai fi declarată moartă și ar fi căutată din nou", au dezvăluit persoane avizate la România TV.

Foto Inquam/Bogdan Dănescu


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si